Otel Odası Alev Alev Yandı - Son Dakika
Güncel

Otel Odası Alev Alev Yandı

Otel Odası Alev Alev Yandı

Bodrum’da bir otel odasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

07.07.2016 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da bir otel odasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın esnasında olayı görüntülemeye çalışan bir basın mensubu otel çalışanları tarafından darp edildi.

Gümbet Mahallesi'nde hizmet veren otelin bir odasında gece saatlerinde yangın çıktı. Klimadan çıktığı sanılan yangına, Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri ile Milas Orman İşletme Şefliği orman işçileri müdahale etti. Güçlükle söndürülen yangında otel odası büyük hasar alırken, otel müşterileri büyük korku ve panik yaşadı.

Öte yandan, yangın sırasında olayı görüntülemeye çalışan bir basın mensubu darp edildi. Otel çalışanı birkaç kişi görevini yapan gazeteciye tekme ve yumruklarla vurarak görüntü almasına izin vermedi. Fiziksel ve sözlü saldırıya da maruz kalan basın mensubu, çektiği görüntüleri silmesi ve haber yapmaması konusunda tehdit edildi. Bununla da yetinmeyen otel personeli gazetecinin elinden kamerasını aldı.

Yaklaşık yarım saat süren olayın ardından sağduyulu bir otel görevlisinin araya girmesiyle basın mensubunun kamerası kendisine iade edildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Otel Odası Alev Alev Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement