Oto Hırsızları Kıskıvrak Yakalandı - Son Dakika
Yerel

Oto Hırsızları Kıskıvrak Yakalandı

Oto Hırsızları Kıskıvrak Yakalandı

Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından Batman ve çevre illerden otomobil çalan bir şebeke çökertildi.

19.04.2016 09:50

Oto hırsızlığı şebekesi çökertildi

Batman ve çevre illerden otomobil çalan bir şebeke polisin operasyonu ile çökertildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği görevlileri tarafından Batman ve çevre illerden çalınan otoların bulunmasına yönelik çalışmalar yapıldı.

Yapılan çalışmalara ilişkin açıklama yapan Batman İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, oto hırsızlarının çaldıkları araçların tespiti sonrası tutuklanarak cezaevine gönderildikleri belirtildi.

Söz konusu operasyona ilişkin yapılan açıklamada "11 Ocak 2016 tarihinde 1 ve 14 Ocak 2016 tarihinde ise yine 1 adet aynı marka ve modelde aracın çalınmasına teşebbüs olayları ile 04 Nisan 2016 ve 12 Nisan 2016 tarihlerinde ikamet önünden çalınan farklı marka ve modelde 2 aracın çalınması olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen 3 şüpheli şahıs yakalanarak çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmışlardır. Çalınan 2 araç ruhsat sahibine teslim edilmiş ayrıca şüpheli şahısların işyerinde yapılan aramada da 1 adet kurusıkı silah ele geçirilmiştir. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumuna karşı mücadelemiz kıymetli halkımızın da desteğiyle sürdürülecektir" şeklinde bilgi verildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Oto Hırsızları Kıskıvrak Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement