Otomobil ile Çarpışan Motosikletteki 2 Kız Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Otomobil ile Çarpışan Motosikletteki 2 Kız Yaralandı

Otomobil ile Çarpışan Motosikletteki 2 Kız Yaralandı

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü 14 yaşındaki N.F. ile yanında bulunan arkadaşı 13 yaşındaki S.R.A. adlı kızlar yaralandı.

15.09.2014 11:38

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü 14 yaşındaki N.F. ile yanında bulunan arkadaşı 13 yaşındaki S.R.A. adlı kızlar yaralandı. Otomobilde bulunan 44 yaşındaki Nigar Özkardeş, iki kız çocuğunu yerde yaralı görünce sinir krizi geçirdi.

Kaza, Çorum'un Osmancık İlçesi'nde meydana geldi. 27 yaşındaki Ahmet Özkardeş yönetimindeki 19 HF 250 plakalı otomobil, yola aniden çıkış yapan ve başında kask olmayan N.F. adlı kızın kullandığı 19 HS 184 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada devrilen motosiklette bulunan N.F. ile kız arkadaşı S.R.A. yaralandı. İki kızın yerde yaralı halde yattığını gören otomobil sürücüsü Ahmet Özkardeş'in annesi 44 yaşındaki Nigar Özkardeş, sinir krizi geçirdi. Durumlarının ağır olduğunu sanıp baygınlık geçiren kadına, kısa sürede gelen sağlık ekipleri müdahale etti. N.F. ve S.R.A. da ambulansla Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumları iyi olan kız çocukları tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. - Çorum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil ile Çarpışan Motosikletteki 2 Kız Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement