Otomobil ile Tır Çarpıştı: 2 Ölü - Son Dakika
Güncel

Otomobil ile Tır Çarpıştı: 2 Ölü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kazanın meydana geldiği yoldan görüntü-TIR'dan görüntü-Otomobilden Görüntü-Polis ekiplerin çalışması-Tek şeritten hareket eden otomobiller Çorum'da trafik kazası: 2 ölü, 1 yaralı- Osmancık ilçesinde otomobil ile tırın çarpışması sonucu 2 kişi öldü, bir kişi yaralandı Çorum'un Osmancık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

24.07.2015 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kazanın meydana geldiği yoldan görüntü-TIR'dan görüntü-Otomobilden Görüntü-Polis ekiplerin çalışması-Tek şeritten hareket eden otomobiller Çorum'da trafik kazası: 2 ölü, 1 yaralı- Osmancık ilçesinde otomobil ile tırın çarpışması sonucu 2 kişi öldü, bir kişi yaralandı Çorum'un Osmancık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Ayhan Yığcı (59) idaresindeki 34 VR 5765 plakalı otomobil, Osmancık- Samsun karayolunun 5. kilometresinde, Coşkun Bacak'ın (38) kullandığı 74 BM 218 plakalı tırla çarpıştı.Kazada, otomobilde bulunan Erol Yığcı (29) olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan otomobil sürücüsü ile araçtaki Münire Yığcı (59), Osmancık Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sürücü Yığcı, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Yaralı Münire Yığcı'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Otomobil ile Tır Çarpıştı: 2 Ölü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Otomobil ile Tır Çarpıştı: 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Hülya: O an tam oradan geçiyorduk bu kazanın tek sorumlusu vat o da kara yolları yoku bölüyorsunuz ne tabale ne işaret koyuyorsunuz sorumsuzluğunuzla yıktığınız ailelerin hesabı sorulur inşallah 0 0 Yanıtla
  • ferps: Allah rqhmet eylesin 0 0 Yanıtla
  • slymn gngr: Allah rahmet eylesin Rabbim kurtulan ablamıza şifa versin 0 0 Yanıtla

Advertisement