Otomobil Kazada İkiye Ayrıldı: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Otomobil Kazada İkiye Ayrıldı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Otomobil Kazada İkiye Ayrıldı: 1 Ölü, 2 Yaralı

İzmir’in Gaziemir ilçesinde, kontrolden çıkan otomobil önce ağaca çarptı sonra takla atıp başka bir ağaca çarparak ikiye bölündü.

15.06.2015 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, kontrolden çıkan otomobil önce ağaca çarptı sonra takla atıp başka bir ağaca çarparak ikiye bölündü. Kazada bir kişi öldü, iki kişi de yaralandı.

Kaza, saat 02.00 sıralarında Akçay Caddesi Sarnıç yol ayrımında meydana geldi. Konak yönünden Gaziemir yönüne giden Doğan Hoşnut (18) yönetimindeki 35 HBK 33 plakalı otomobil kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Çarpmanın şiddetiyle takla atmaya başlayan otomobil 50 metre sürüklendikten sonra başka bir araca çarparak durdu. Araç çarpmanın şiddetiyle ortadan ikiye ayrıldı. Kazayı gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, sürücü Hoşnut'u ambulansla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine, araçtaki diğer yaralılardan Batuhan Ceylan'ı (17) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Kürşat Serdar Başer'i Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırdı. Yaralılardan sağlık durumu ağır olan Doğan Hoşnut yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Otomobil Kazada İkiye Ayrıldı: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement