Otomobil Takla Attı: 1 Ölü, 2 Yaralı (2) - Son Dakika
Güncel

Otomobil Takla Attı: 1 Ölü, 2 Yaralı (2)

Otomobil Takla Attı: 1 Ölü, 2 Yaralı (2)

Liseden YENİ MEZUN OLMUŞ İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde, ağaca çarparak takla atıp ikiye bölünen otomobilde bulunan ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede ölen 18 yaşındaki Kürşat Serdar Başer'in bu yıl Gaziemir Beyazevler Ticaret Meslek Lisesi'nden mezun olduğu belirtildi.

15.06.2015 12:28

Liseden YENİ MEZUN OLMUŞ

İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde, ağaca çarparak takla atıp ikiye bölünen otomobilde bulunan ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede ölen 18 yaşındaki Kürşat Serdar Başer'in bu yıl Gaziemir Beyazevler Ticaret Meslek Lisesi'nden mezun olduğu belirtildi. Başer'in geçen salı günü düzenlenen törende kep attığı, haftasonu Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) girdiği ve üniversite eğitimi alabilmek için ter döktüğü ifade edildi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü 18 yaşındaki Doğan Hoşnut ile aynı araçtaki 17 yaşındaki Batuhan Ceylan'ın ise kaldırıldıkları hastanelerdeki tedavilerinin devam ettiği, iki gencin de hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil Takla Attı: 1 Ölü, 2 Yaralı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Sevtap: Batim nur içinde yat mekanin cennet olsun seni çok seviyorum amcanin yanina gidiyorsun inşallah kavusursun babama sizi çok özledim 0 0 Yanıtla
  • ...: Batuhan daha ölmedi 0 0 Yanıtla
  • Yok ki: Fotoğraftaki Batuhan Ceylan dün akşam saatlerinde vefat etmiştir. 0 0 Yanıtla
  • ...: Baran doktorlar ne diyo tam olarak 0 0 Yanıtla
  • Baran: ben batuhan ceylanın tanıdığıyım şu anda yoğun bakımda 0 0 Yanıtla

Advertisement