Otomobil Tarlaya Uçtu: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Otomobil Tarlaya Uçtu: 1 Yaralı

Otomobil Tarlaya Uçtu: 1 Yaralı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde yeni başlayan yağmurla kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil, takla attıktan sonra yoldan çıkıp tarlaya girdi.

31.12.2013 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yeni başlayan yağmurla kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil, takla attıktan sonra yoldan çıkıp tarlaya girdi.

Orhangazi- İznik kuzey karayolu mezbaha yakınlarında meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 16 JG 814 plakalı otomobil ile İznik istikametinden Orhangazi istikametine seyreden Oğuzhan Ege (24) mezbaha yanındaki köprüyü geçtikten sonra kaygan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil defalarca takla attı. Yoldan çıkan otomobil, yolun sağındaki bir tarlaya girerek durabildi.

Hurdaya dönen otomobilde başından yaralanan sürücüye ilk müdahaleyi kaza yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaptı. Ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 24 yaşındaki Oğuzhan Ege, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ege'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Oğuzhan Ege'nin kaza yaptığını haber alan yakınları ise hastaneye akın etti. Orhangazi'nin tanınmış işadamlarından Fuat Erbir ve Bahri İnce de yakınları olan sürücü için hastaneye geldiler.

Oğuzhan Ege'nin kaza yaptığı yolun hafif yağan yağmur sebebi ile kayganlaştığı dikkat çekti. Öte yandan, üst üste taklalar atan otomobilin bir tekerleği koparken, bazı parçaları da metrelerce uzağa fırladı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Otomobil Tarlaya Uçtu: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement