Otomobilde 23 Kilogram Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Otomobilde 23 Kilogram Esrar Ele Geçirildi

Otomobilde 23 Kilogram Esrar Ele Geçirildi

Edirne’nin İpsala ilçesinde, Gümrük Muhafaza ve Kaçakçılık İstihbarat Müdürlüğü ekipleri tarafından yurt dışına çıkmak isteyen bir otomobilde yapılan aramada yaklaşık 22 kilo 745 gram esrar ele geçirildi.

15.10.2015 14:58

Edirne'nin İpsala ilçesinde, Gümrük Muhafaza ve Kaçakçılık İstihbarat Müdürlüğü ekipleri tarafından yurt dışına çıkmak isteyen bir otomobilde yapılan aramada yaklaşık 22 kilo 745 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişiden, araç sürücüsü tutuklandı.

Türkiye'den çıkış yapmak üzere Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü İpsala Gümrük Sahası'na gelen ve Tunus uyruklu sürücünün beraberinde üç şahsın da yolcu olarak bulunduğu yabancı plakalı bir otomobil İpsala Gümrük Muhafaza ve Kaçakçılık İstihbarat Müdürlüğü ekipleri tarafından X-Ray taramasına sevk edildi. Tarama esnasında şüpheli yoğunluk tespit edilmesi üzerine araç, narkotik dedektör köpeği "TİNA" eşliğinde detaylı bir aramaya alındı. Arama sonucunda otomobilin kapı içlerine gizlenmiş vaziyette toplam 22 kilo 745 gram ağırlığında esrar ele geçirildi. Olayla ilgili olarak, araçta bulunan 4 kişi gözaltına alındı. Şahıslar soruşturma dosyalarının tamamlanmasının ardından İpsala Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Şüphelilerden araç şoförü çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Otomobilde 23 Kilogram Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement