Otomobili Kardan Kurtarma" Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Otomobili Kardan Kurtarma" Operasyonu

Görüntü Dökümü : Otomobilin zincirli kamyonetin yedeğine alınması Kamyonetin otomobili frenlemesi Kamyonetin arkasına bağlanan şamrele oturan vatandaşlar Kamyonet şoförü Erkan Kurkut'un konuşması Rize'de "otomobili kardan kurtarma" operasyonu Dünyaca ünlü Ayder Yaylası'nda kış lastikleri bulunmayan otomobil, yaklaşık 12 kilometrelik yolu arkasına halatla bağlanan kamyonet yardımıyla kat etti Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı dünyaca ünlü Ayder Yaylası'nda kar nedeniyle mahsur kalan otomobil, yaklaşık 12 kilometrelik yolu arkasına halatla bağlanan kamyonet yardımı ile kat etti.

29.01.2016 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

Otomobilin zincirli kamyonetin yedeğine alınması

Kamyonetin otomobili frenlemesi

Kamyonetin arkasına bağlanan şamrele oturan vatandaşlar

Kamyonet şoförü Erkan Kurkut'un konuşması Rize'de "otomobili kardan kurtarma" operasyonu

Dünyaca ünlü Ayder Yaylası'nda kış lastikleri bulunmayan otomobil, yaklaşık 12 kilometrelik yolu arkasına halatla bağlanan kamyonet yardımıyla kat etti

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı dünyaca ünlü Ayder Yaylası'nda kar nedeniyle mahsur kalan otomobil, yaklaşık 12 kilometrelik yolu arkasına halatla bağlanan kamyonet yardımı ile kat etti.

Doğu Karadeniz'de etkili olan kar yağışının ardından bölgeye tatil amacı ile gelen Azerbaycanlı aile, yaylada otomobilleri ile mahsur kaldı. Aile, otomobilin lastiklerinin kış tipi olmaması nedeniyle bölge halkından yardım istedi.

Esnaf Erkan Kurkut, kamyoneti ile otomobili yayladan merkeze ulaştırmak için çalışma başlattı. Lüks otomobil halat yardımı ile kamyonete bağlandı. Kamyonet, önde seyreden otomobilin kaymaması için adeta fren görevi gördü.

Kurkut, yaklaşık 200 bin liralık aracı, 3 bin liralık aracının yardımı ile indirmeye çalıştığını belirterek, "Öndeki araba kaymasın diye fren görevi görüyorum. Onun güvenliğini sağlamaya çalışıyoruz. Güvenli bir şekilde aşağı indireceğiz" dedi.

Kamyonetin arkasına iple bağladıkları şambrellere binen 4 yayla sakininin tehlikeli yolculuğu ise dikkat geçti. Yaklaşık 12 kilometre bu şekilde devam eden yolculuk, Güroluk köyünde sona erdi.

Otomobili Kardan Kurtarma" Operasyonu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Otomobili Kardan Kurtarma' Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement