Otomobilini Çaldıkları Kadını Az Daha Öldürüyorlardı - Son Dakika
3.Sayfa

Otomobilini Çaldıkları Kadını Az Daha Öldürüyorlardı

Otomobilini Çaldıkları Kadını Az Daha Öldürüyorlardı

İstanbul'da petrol istasyonunda aracının içinde oturan kadının yanına bir kişi yaklaştı, eşinin kendisini çağırdığını söyledi. Kadın aracını çalmak isteyenleri durdurmaya çalışırken otomobilin altında kaldı.

11.05.2016 14:27  Güncelleme: 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Sefaköy'de 5 Mayıs 2016 tarihinde meydana gelen olayda Ceyhan Pınar ve Atilla Pınar otomobillerini bir akaryakıt istasyonuna park etti. Atilla Pınar araçtan ayrılırken, bir süre sonra araçta yalnız kalan Ceyhan Pınar'ın yanına bir kişi yaklaştı. Eşinin kendisini çağırdığını söyleyerek Ceyhan Pınar'ı kandıran adam, arabayı çalmaya çalıştı.

YAŞLI KADIN ARABAYI DURDURMAYA ÇALIŞIRKEN ALTINDA KALDI

Ceyhan Pınar araçtan indikten sonra, kontak anahtarının bu kişi tarafından çalındığını fark ederek müdahale etmek istedi. Ancak bu sırada direksiyona geçen şüpheli hızla aracı hareket ettirdi.

Otomobilini Çaldıkları Kadını Az Daha Öldürüyorlardı

Yaşlı kadın, geri geri giden otomobili durdurmak isterken altında kaldı. Ayağının üzerinden tekerlek geçen Ceyhan Pınar yaralanırken, şüpheli çaldığı araçla birlikte hızla uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Ceyhan Pınar'ı hastaneye kaldırdı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ELE VERDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olaydan sonra başlatılan soruşturmada güvenlik kamera görüntülerini izleyerek şüphelinin önce eşkalini daha sonra kimliğini tespit etti. Şüpheli Barbaros U. polis tarafından önceki gün gözaltına alındı. Şüpheli verdiği ifadesinde olay sırasında gözcülük yaparak kendisine yardım eden iki kişinin ismini verdi. Şüpheliler Ferhat G. ile Davut K.'da yakalandı.

KOLTUK DEĞNEKLERİ İLE GELİP ŞİKAYETÇİ OLDU

Oto Hırsızlık Büro Amirliğinde sorgulanan şüphelilerin oto hırsızlığı ve hırsızlık suçlarından çok sayıda polis kayıtları olduğu öğrenildi. Şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan tedavisinin ardından koltuk değnekleri ile Asayiş Şube Müdürlüğüne gelen Ceyhan Pınar ve eşi Atilla Pınar, şüphelilerden şikayetçi oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Otomobilini Çaldıkları Kadını Az Daha Öldürüyorlardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement