Oyuncu Nejat İşler'in Sağlık Durumu - Son Dakika
Güncel

Oyuncu Nejat İşler'in Sağlık Durumu

Oyuncu Nejat İşler\'in Sağlık Durumu

Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Çuhadaroğlu: "Dünden bu yana kendisini takip eden sağlık personeli ve ziyaret eden birinci derecedeki aile yakınları ile göz ve mimik hareketleriyle iletişim kurabilmektedir.

27.01.2014 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, yoğun bakım servisinde tedavi gören oyuncu Nejat İşler'in sağlık durumundaki olumlu gidişin devam ettiğini belirterek, "Dünden bu yana kendisini takip eden sağlık personeli ve ziyaret eden birinci derecedeki aile yakınları ile göz ve mimik hareketleriyle iletişim kurabilmektedir. Ancak solunum desteğinin sürmesi nedeniyle bu aşamada konuşamamaktadır" dedi.

Yazılı açıklama yapan Çuhadaroğlu, Nejat İşler'in 22 Ocak'tan itibaren hastanelerinde tedavisinin sürdüğünü hatırlattı.

Çuhadaroğlu, şunları kaydetti:

"Sanatçı Nejat İşler'in yoğun bakım servisindeki tedavisine devam edilmektedir. İşler'in kan değerleri verilerine göre, enfeksiyonunun daha iyi düzeyde seyrettiğini belirtmek isterim. Organ fonksiyonlarının ise, tam olarak düzelmese de, daha iyiye gittiği gözlemlenmektedir. Dünden bu yana kendisini takip eden sağlık personeli ve ziyaret eden birinci derecedeki aile yakınları ile göz ve mimik hareketleriyle iletişim kurabilmektedir. Ancak solunum desteğinin sürmesi nedeniyle bu aşamada konuşamamaktadır."

İşler'in sağlık durumunun, olumlu değişimlere rağmen, yoğun bakım sürecinde olması nedeniyle ciddiyetini koruduğunu kaydeden Çuhadaroğlu, tedavinin hassasiyeti nedeniyle yoğun bakım servisine hastanın, anne-babası ve kardeşi dışında ziyaretçi kabul edilmediğine dikkat çekti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Oyuncu Nejat İşler'in Sağlık Durumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement