Özaltın: "Rusya ile Yaşananlar Bizi Üzdü" - Son Dakika
Spor

Özaltın: "Rusya ile Yaşananlar Bizi Üzdü"

Özaltın: "Rusya ile Yaşananlar Bizi Üzdü"

Dünya Amatör Golf Şampiyonası (WAGC) finalleri 28 Kasım-5 Aralık tarihleri arasında Antalya Belek’te gerçekleşecek.

26.11.2015 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Amatör Golf Şampiyonası (WAGC) finalleri 28 Kasım-5 Aralık tarihleri arasında Antalya Belek'te gerçekleşecek. Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın, "Rusya ile yaşadığımız sıkıntılı günler bizleri ve Türk halkını çok üzdü" dedi.

Organizasyonun düzenleneceği Gloria Hotels & Resorts'un sahibi Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın, turnuva öncesi basınla buluştu. 40 ülkeden 5 takımın kendilerini kalifiye ederek, turnuvaya katılmaya hak kazandığını belirten Özaltın, "Bu sporcuları Türkiye'de ağırlamaktan büyük gurur duyuyoruz. Turizm gerçek anlamda bir barış kaynağıdır. Rusya ile yaşadığımız sıkıntılı günler bizleri ve Türk halkını çok üzdü. Bu günleri geride bırakarak 2016 sezonunda Rus dostlarımız ve müşterilerimiz ile her zaman olduğu gibi birçok beraberce müşterek projeye ve etkinliğe imza atmak istiyoruz" dedi.

Nuri Özaltın, 20 yılda tesislerinde Rus-Türk dostluğunu en yüksek seviyede yaşadıklarını ve yaşattıklarını ifade ederek, "Milyona yakın Rus vatandaşına en üstün hizmeti sunarak onlarla beraber çok sıkı dostluklar kurduk. Aynı şekilde Rusya'da birçok etkinliğe katılarak iki ülkenin daha sıkı bir şekilde birbiri ile kaynaşması için destek olduk, çaba gösterdik. Bu uzun yıllar içeresinde Rusya ve Türkiye'nin iki Cumhurbaşkanının dostluklarının, bizlere verdiği güçle, iki ülkenin toplumlarının birbiri ile daha yoğun bir araya gelebilmeleri için devamlı olarak proje ürettik" diye konuştu.

Turizmin barış elçiliği görevi üstlendiğini vurgulayan Özaltın, "Bu anlayış ve inanç ile çok kısa zamanda Gloria tesislerimizde her zamanki gibi yüksek sayıda Rus misafirlerimizi ağırlamak ve onlarla dostluklarımızı daha da ileri seviyeye taşımak istiyoruz" açıklamasını yaptı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Özaltın: 'Rusya ile Yaşananlar Bizi Üzdü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement