Özdemir'den Yüksekovalıları Sevindirecek Haber - Son Dakika
Yerel

Özdemir'den Yüksekovalıları Sevindirecek Haber

Özdemir\'den Yüksekovalıları Sevindirecek Haber

Hakkari Valisiyle görüşen Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir Yüksekova'daki sokağa çıkma yasağının cok kısa zamanda kaldırılacağını söyledi.

17.05.2016 16:42  Güncelleme: 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"2 AYDIR DEVAM EDEN YASAK ÇOK KISA BİR SÜREDE KALKACAK"

Hakkari'nin Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, ilçede yaklaşık iki aydır süren sokağa çıkma yasağının çok kısa bir süre sonra kaldırılacağını söyledi.

Yüksekova ilçesinde 13 Mart 2016 tarihinde ilan edilen sokağa çıkma yasağı ile ilgili Hakkari eski milletvekili Esat Canan ile birlikte Hakkari Valisi Yakup Canbolat'ı makamında ziyaret eden Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, İHA muhabirine görüşmeyle ilgili açıklamalarda bulundu. Vali Canbolat'ın sokağa çıkma yasağı ve ilçedeki operasyonlarla ilgili kendilerini bilgilendirdiğini belirten Özdemir, "Yaptığımız görüşme çok olumlu ve ılımlı geçti. Sayın Canan ile beraber Sayın Canbolat ile 1,5 saate yakın bir görüşme yaptık. Vali Bey ilçede iki aydır devam eden sokağa çıkma yasağının çok kısa bir süre sonra kaldırılacağını söyledi" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özdemir'den Yüksekovalıları Sevindirecek Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement