Foça Deniz Üs Komutanlığından Öğretmenlere Jest - Son Dakika
Güncel

Foça Deniz Üs Komutanlığından Öğretmenlere Jest

Foça Deniz Üs Komutanlığından Öğretmenlere Jest

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Foça Deniz Üssü ve Türk donanmasının hücumbotları, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında öğretmenlerin ziyaretine açıldı.

24.11.2015 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Foça Deniz Üssü ve Türk donanmasının hücumbotları, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında öğretmenlerin ziyaretine açıldı. Etkinlik kapsamında, öğretmenler ve askeri personel TCG Tayfun ve TCG Martı hücumbotlarının önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

İzmir'de, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Foça Deniz Üssü ve Türk donanmasının hücumbotları, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede görev yapan öğretmenlerin ziyaretine açıldı. Foça Deniz Üssü, öğretmenleri bu özel günde misafir etti. Batı Görev Grup Komutanlığı hücumbotları TCG Martı ve TCG Tayfun'da ağırlanan öğretmenler, bu gemileri gezme fırsatı buldu. Gemilerin köprü bölümüne çıkan öğretmenlere geminin faaliyetleri ve seyrüsefer cihazları hakkında bilgi verildi. Matematik öğretmeni Hatice Yıldırım, gemilerin çok bakımlı ve temiz olduğunu ifade ederek çok duygulandıklarını söyledi. 32 yıllık öğretmen olduğunu anlatan Yıldırım, meslektaşlarına "Hiç yılmasınlar. Büyük bir emekle, umutlarla gençlere yön versinler. Gençlerin içinde olmak çok güzel bir iş. 20. yılını kimse beklemesin. Zaten 20 yıldan sonra çalışmanın keyfi geliyor" mesajını gönderdi.

Hayatında ilk defa bir savaş gemisini gezdiğini söyleyen matematik öğretmeni Hilal Ayhan ise "Güzel bir jest oldu. Çok duyuyordum hücumbotları ama hiç görmemiştim. Ben mesleğe yeni başladım, daha 3. yılım ama her gün 'İyi ki bu mesleği seçtim' diye düşüyorum. Sevgilerin en safını gördüğümü düşüyorum. Tüm meslektaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun" dedi.

Etkinlik sonunda öğretmenler ve askeri personel TCG Tayfun ve TCG Martı hücumbotlarının önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Foça Deniz Üs Komutanlığından Öğretmenlere Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement