Bartın Kom'dan Kenevir Oprerasyonu - Son Dakika
Güncel

Bartın Kom'dan Kenevir Oprerasyonu

Bartın Kom\'dan Kenevir Oprerasyonu

BARTIN (İHA) – Bartın’da polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 58 kök Hint keneviri ile 800 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

05.08.2014 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BARTIN (İHA) – Bartın'da polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 58 kök Hint keneviri ile 800 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu ile mücadelesini sürdüren İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM)

ekiplerinin yaptığı istihbari çalışmalar sonucunda Ağdacı Mahallesi Piryallar Caddesinde bulunan bir evin bahçesinde 2 seraya baskın düzenledi. KOM ekipleri seraların içerisinde dikili vaziyette bulunan 58 kök Hint keneviri bitkisini seradan söktü. Ayrıca zanlının evinde yapılan aramada ise, 800 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak seraların sahibi Hüsnü G. (41) gözaltına alındı. Bartın KOM tarafından yapılan operasyonu Bartın İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok ve KOM Şube Müdürü Tolga Sipahi bizzat yönetti. Seradan sökülen 58 kök Hint keneviri ölçüldükten sonra kamyonete bindirilerek imha edilmek üzere emniyete götürüldü. Seradan sökülen bazı Hint kenevirlerinin boyunun 2 metre olduğu görüldü.

Bartın İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok yaptığı açıklamada, "Ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde operasyon düzenledik. Yapılan operasyonda 58 kök Hint keneviri ile 800 gram kubar esrar maddesi ele geçirdik. Uyuşturucu konusunda sıfır tolerans anlayışı ile mücadelemiz sürüyor. Gençlerimizi zehirleyen uyuşturucu tacirleriyle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Çalışmalarda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.

Emniyetteki sorgusu devam eden Hüsnü G'nin daha öncede Antalya'da aynı suçtan yakalandığı ve 4 yıl hapis yattığı öğrenildi. Emniyet olayla ilgili soruşturma başlattı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bartın Kom'dan Kenevir Oprerasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement