Eşinden Bir Haftadır Haber Alamıyor - Son Dakika
Güncel

Eşinden Bir Haftadır Haber Alamıyor

Eşinden Bir Haftadır Haber Alamıyor

Ankara Sincan’da yaşayan 3 çocuk sahibi İbrahim Toy, yaklaşık bir haftadır kayıp olan 38 yaşındaki eşi Melek Toy’dan haber alamıyor.

23.08.2014 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Sincan'da yaşayan 3 çocuk sahibi İbrahim Toy, yaklaşık bir haftadır kayıp olan 38 yaşındaki eşi Melek Toy'dan haber alamıyor. Çocukları ile Eskişehir'in Alpu ilçesindeki ailesinin yanına sığınan Toy, hayatından endişe duyduğu eşi için yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatıp yardım istedi.

Sincan'da Yeni Mahalle Devlet Hastanesi'nde çalışan İbrahim Toy (43), işten geldiği bir sabah 20 yıldır evli olduğu eşi Melek Toy'un evde olmadığını fark etti. Toy, çocuklarının da annelerinin nerede olduğunu bilmemesi üzerine durumu karakola bildirdi. Melek Toy'un bulunması için arama başlatıldı. Toy, eşinin kaçırılmış olabileceğini ve hayatından şüphe duyduğunu ifade etti.

Evde son bir aydır tartışma bile yaşanmadığını, eşi ile arasında ciddi bir sıkıntı olmadığını söyleyen Toy, o sabahı şöyle anlattı:

"Ben sürekli Sincan'dan Ankara'ya işe gidip geliyorum. Gece de ek iş yapıyor, ailemi geçindirmeye çalışıyordum. 20 yıllık evliyim ve 3 çocuğumdan biri de evli ve eşi hamile. En son gece işteydim. Bana eşim gündüz, 'Gelinin doğumu yakın, bana evraklarını getir, hastaneye götüreceğim' dedi. Sabah saat 08.00 civarında eve geldim. Çocukları uyandırdım, 'Anneniz nerede?' diye sordum, bilmiyorlardı. Benim evimde son bir aydır kavga olmadı. Önceden ufak tefek tartışmalarımız oldu. Hayatından da şüphe ediyorum. Eşim çocuklarımdan ayrı kalamaz, ayrı yaşayamaz. Mutlaka biri kaçırdı ve kandırıldı. Ailemiz perişan oldu. O sabah hepimiz şok olduk. Hepimiz bir tarafa gittik. Hanımın annesini aradık, onlar da bize geldiler. Ben de karakola gittim, olayı anlatıp eşimin bulunmasını istedim. Ben kendimi toparlayamadım. Kayınpederim bana Sincan'dan çıkmamı istedi, çocuklarını alıp Alpu'ya annemin yanına yerleştim."

Eşi Melek Toy'un, büyük oğlu Yusuf'un patronu Z.G. (55) tarafından kaçırılmış olabileceğini iddia eden İbrahim Toy, "Olaydan sonra eşimin annesi, 'Biz haber aldık' dedi. Telefon açtığını söylediler. Adamla konuşmuşlar ancak Melek'le konuşmamışlar. 'Biz bir yola gittik' demiş. Üçüncü şahısların söylediği bu, gerisini bilemiyorum" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eşinden Bir Haftadır Haber Alamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement