Hasan Taş Projeleri Anlattı, Sorunları Dinledi - Son Dakika
Yerel

Hasan Taş Projeleri Anlattı, Sorunları Dinledi

Hasan Taş Projeleri Anlattı, Sorunları Dinledi

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelerek projeleri anlatıp sorunları dinledi.

23.02.2015 09:49  Güncelleme: 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelerek projeleri anlatıp sorunları dinledi. Başkan Taş, Büyükorhan'ın turizm projeleriyle birlikte dünyanın konuştuğu bir ilçe haline dönüştüreceklerini söyledi.

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, ilçe genelinde bulunan muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükorhan'de bir restoranda yapılan toplantıda konuşan Başkan Taş, tarım, hayvancılık, turizm, sosyal ve sportif projelerle ilgili bilgi vererek, "2015 yılı Büyükorhan için proje yılı olacak. Başta tarım, hayvancılık ve turizm olmak üzere sosyal ile sportif projeleri tek tek hayata geçireceğiz. Amacımız Büyükorhan'ın dünyanın konuştuğu bir ilçe olmasıdır" dedi.

Tarım ve hayvancılık konusunda ilçede önemli adımların atılacağını kaydeden Hasan Taş, "İlçemizde tarım ve hayvancılığın önemi büyük. Bu doğrultuda Hükümetimiz ve Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle hazırladığımız projelerle ilgili çalışmalarımızı hızlandırdık. Tarım ve hayvancılıkla ilgili çiftçimizin sorunlarının çözümüne yönelik projeleri hayata geçirerek ekonomide kalkınan bir Büyükorhan'ı oluşturacağız" diye konuştu.

"BÜYÜKORHAN TURİZM CENNETİ OLACAK"

İlçenin en önemli kalkınma hamlelerinden birinin turizm olacağının altını çizen Başkan Taş, "Bu yörenin tarım, hayvancılık ve turizmden başka şansı yok. Büyükorhan-Bursa yolunda çalışmalar hızla sürüyor. Bu tamamlandıktan sonra Büyükorhan'a ulaşım da rahatlamış olacak. Cenabı Allah'ın verdiği eşsiz tabiat, güzel bir iklim, bol oksijen var. Tarihi hamamımız, Bayındır ve Karalar mağaraları, Görecik ve Belpınar yaylası, Derecik'te Roma döneminden kalma bazilikamız ile ilgili projeleri bakanlık ve Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle yeniden hayata geçirerek Büyükorhan'ı turizm cenneti haline getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Sosyal ve sportif projeleri de 2015 yılında hayata geçireceklerinin altını çizen Taş, Büyükorhan'a yapılacak projelerin ilçenin gerek ekonomik, gerekse sosyal yönden kalkınmasında önemli katkı sağlayacağını ifade etti. Başkan Taş, konuşmasının ardından muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların sorunlarını dinledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hasan Taş Projeleri Anlattı, Sorunları Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement