Hasta Annesi İçin Oyunculuğu Bıraktı Köfteci Oldu - Son Dakika
Güncel

Hasta Annesi İçin Oyunculuğu Bıraktı Köfteci Oldu

Hasta Annesi İçin Oyunculuğu Bıraktı Köfteci Oldu

Arka Sokaklar, Akasya Durağı, Tatlı Bela Fadime, Aynadaki Düşman, Kollama gibi birçok dizide rol alan Nevzat Kaygu, köfteciliğe başladı.

22.05.2014 11:05  Güncelleme: 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arka Sokaklar, Akasya Durağı, Tatlı Bela Fadime, Aynadaki Düşman, Kollama gibi birçok dizide rol alan Nevzat Kaygu, rahatsızlanan annesine bakmak için oyunculuğu bırakıp memleketi Siirt'e dönerek köfteciliğe başladı.

8 YIL BOYUNCA SAYISIZ DİZİDE ROL ALDI

2000 yılında kendini geliştirmek için 2 yıllık profesyonel eğitim alan Kaygu, eğitim sonucunda 2010 yılına kadar Arka Sokaklar, Akasya Durağı, Tatlı Bela Fadime, Aynadaki Düşman, Kollama gibi birçok dizi filminde rol aldığını söyledi. 8 yıl boyunca sayısız dizide rol aldığını anlatan Kaygu, 2010 yılından sonra annesinin rahatsızlığı nedeniyle kendi isteğiyle Siirt'e döndüğünü dile getirdi.

"HASTA ANNEME BAKACAK KİMSE YOKTU"

Kaygu, "Hasta anneme bakacak kimse olmadığı için sinemayı bırakarak buraya yerleştim. Mecburen de ailemin nafakasını sağlamak için küçük bir iş yeri tutarak ekmek arası köfte ve döner satıyorum. Köftecilik yapmaktan da gurur duyduğum gibi annemin yanında olup, hayır duasını almaktan mutluluk duyuyorum." dedi.

SİNEMAYA GERİ DÖNMEK İÇİN CAN ATIYOR

Sinemayı çok sevdiği için kopamadığını belirten Kaygu, lösemili bir kızın dramını konu alan 120 dakikalık bir senaryo filmi hazırladığını söyledi. Çok kısa bir zamanda bıraktığı sinemaya geri dönmek için can attığını anlatan Nevzat Kaygu, ekmek arası köfte satmanın yanında, boş zamanında Siirt'in tarihi ve kültürel değerlerini yansıtan çeşitli kısa metrajlı film senaryoları üzerinde çalıştığını dile getirdi. Tefecilerin ağına düşmüş bir ailenin lösemi bir kız çocuğunun dramatik hayatını yansıtan 120 dakikalık bir film senaryosu hazırladığını kaydeden Kaygu, "Maddi destek için senaryoyu Kültür ve Turizm Bakanlığı'na sunacağım. Destek verilmesi durumunda filmi Siirt'te çekmeyi düşünüyorum. Tanıtımın yolu sadece siyaset ve spordan ibaret değil. Aksine sinema bugün tanıtımın en büyük ağıdır. Bunun en belirgin örneği de Mardin'dir. Çünkü, Mardin'de çekilen film sahneleri ilin kabuğunu kırmasına vesile oldu. Siirt'in de zengin tarihi ve kültürel değerlerini yansıtan çeşitli kısa ve uzun metrajlı filmlerin yapılmasıyla tanıtım sağlanabilir. Bu konuda destek alırsam tanıtımın önü açılabilir" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hasta Annesi İçin Oyunculuğu Bıraktı Köfteci Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ZAZA BOKO YOLSUZLUK HARAM: İnanın bana başrolde verseler kabul etmem Hem bizimkilerde beni ayıplar köftecilik daha kutsal bir meslek devam kardeş... 12 0 Yanıtla

Advertisement