Balıkesir'de Hurda Motosikletine Trafik Cezası Gelince Şaşkına Döndü - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'de Hurda Motosikletine Trafik Cezası Gelince Şaşkına Döndü

Balıkesir\'de Hurda Motosikletine Trafik Cezası Gelince Şaşkına Döndü

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir genç, 5 ay önce kaza yaptıktan sonra hurdaya ayırdığı motosikletine gelen trafik cezası ile şaşkına döndü.

10.02.2015 09:49  Güncelleme: 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir genç, 5 ay önce kaza yaptıktan sonra hurdaya ayırdığı motosikletine gelen trafik cezası ile şaşkına döndü.

32 yaşındaki Orhan Korkmaz, 5 ay önce kaza yaptıktan sonra hurdaya ayırıp bir daha kullanmadığı motosikletine 19 Ocakta ceza yazıldığını belirterek, "Bundan 5 ay önce Havran-Edremit arasındaki yolda bir otomobilin sıkıştırması sonucu motosikletimle kaza yaptım. Kullanılmayacak durumda olduğu ve masraf yapmak istemediğim için motosikleti o günden sonra evimin arka bahçesine kaldırdım. Direksiyonu yamuk ve çalışmıyor, kullanılma imkanı yok. Ancak geçtiğimiz günlerde dur ikazına uymadığım gerekçesiyle ceza kesilmiş. Kullanmadığımız motosikletime ceza geldi" dedi.

19 Ocak 2015 tarihinde kesilen trafik cezası ile şok olduğunu anlatan Korkmaz, "Dur ikazına uymamak, trafiği tehlikeye sokmak ve kask takmamaktan dolayı 466 lira trafik cezası gelince büyük şaşkınlık yaşadım. Böyle bir duruma imkan yok. Çünkü motorum kullanılacak durumda değil. Sulh Ceza Mahkemesi'ne başvurup para cezasına itiraz ettim" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Balıkesir'de Hurda Motosikletine Trafik Cezası Gelince Şaşkına Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement