İtfaiyeden "At" Kurtarma Operasyonu - Son Dakika
Güncel

İtfaiyeden "At" Kurtarma Operasyonu

İtfaiyeden "At" Kurtarma Operasyonu

Şişli’de yılanın soktuğu iddia edilen yaralı atın yardımına itfaiye ekipleri koştu.

02.07.2014 11:33

Şişli'de yılanın soktuğu iddia edilen yaralı atın yardımına itfaiye ekipleri koştu. Bir vinç yardımıyla bulunduğu yerden kaldırılan at, kamyona yüklenerek tedavi edilmek üzere veterinerlik fakültesine götürüldü.

Sahibinin iddiasına göre yılanın soktuğu at itfaiye tarafından vinç yardımıyla kaldırılarak kamyona yüklendi. At daha sonra Avcılar'da bulunan veterinerlik fakültesine götürüldü.

Olay, Şişli Silahşör Caddesi'nde saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Bir atın yerde can çekiştiğini gören vatandaşlar, durumu hemen itfaiye ve belediyeye bildirdi. Olay yerine kısa sürede belediye ekipleri gelirken, daha sonra bir kamyon getirildi. Fakat at kamyona yerleştirilemeyince, itfaiye çağrıldı. İtfaiye hemen vinçle ata müdahale etti. At vinç yardımıyla kamyona yüklenerek, tedavi edilmek üzere Avcılar'da bulunan İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'ne götürüldü. Bu sırada çevrede bulunan vatandaşlar da itfaiyenin at kurtarma operasyonunu izledi.

At sahibi Mehmet Tosun, Şimşek ismini verdiği atını yılan soktuğunu iddia etti. Tosun, "Yılan sokmuş, itfaiye geldi. Sağ olsunlar atı kamyona yüklediler. Şimdi tedaviye götürüyorlar" dedi.

Vatandaşlar, "Akşamdan beri buradaymış. İçimiz parçalandı. Hemen her yere haber verdik" derken, yetkililer ise atın neden yaralandığını araştıracaklarını söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İtfaiyeden 'At' Kurtarma Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement