Öğretmenlerden Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Öğretmenlerden Örnek Davranış

Öğretmenlerden Örnek Davranış

Batman’ın Sason ilçesindeki Alparslan Anaokulu’nda görev yapan kadın öğretmenler, okul binası ve bahçesini boyadı.

25.06.2015 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'ın Sason ilçesindeki Alparslan Anaokulu'nda görev yapan kadın öğretmenler, okul binası ve bahçesini boyadı.

İlçede yaptıkları güzel etkinliklerle adlarını duyuran Sason Alparslan Anaokulu'nda görevli kadın öğretmenler, okulların tatile girmesiyle öğrencileri de okula çağırıp onlarla el ele vererek okulu boyadı. Okulu öğrencilerin istedikleri renklere boyadıklarını belirten Alparslan Anaokulu Müdürü Elif Belge, "Renkli ve güzel görünümlü okul ortamı çocukların daha çok ilgisini çekiyor. Biz de çocukların daha huzurlu, eğlenceli ve verimli bir okul ortamında eğitim almalarını istediğimiz için okulun duvarlarını öğretmen arkadaşlarımızla boyamak istedik. Çocukların iç dünyası ile renkler arasında bir ilişki vardır, biz de öğrencilerimizin hayal dünyasındaki renkleri okulun duvarlarına yansıttık. Öğretmen arkadaşlarımızla boş vakitlerimizi bu şekilde değerlendirmek bizleri çok mutlu etti" dedi.

Okul öğretmenlerinden Selda Arslan da, "Boş zamanlarda öğrencilerimizi bahçeye çıkartarak, çocukların da fikirlerini sorarak bahçemizin duvarlarını boyuyoruz. Duvarlarımıza dünyanın renklerini sunacağız. Bunu okulu daha iyi hale getirmek için yapıyoruz. Çocuklarımızın hayal güçlerini de kullanarak renkleri seçtik ve okulumuzun duvarlarını boyuyoruz" diye konuştu.

Okul öğrencilerinden Nurefşan Özmen ise, "Okulumuzun bahçesini hep beraber çok güzel boyadık, öğretmenlerimize yardım ettik" şeklinde konuştu.

Öğrencilerinden Mehmet Arslan, "Okulumuzu boyadık çok güzel oldu, bizde öğretmenlerimize yardım ettik" dedi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğretmenlerden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement