Özel Öğrenciler 'Öğretmenler Günü'nü Kutladı - Son Dakika
Yerel

Özel Öğrenciler 'Öğretmenler Günü'nü Kutladı

Özel Öğrenciler \'Öğretmenler Günü\'nü Kutladı

Altınkum Özel Eğitim Uygulama Merkezi, Ondokuz Mayıs Gelişimsel Araştırma ve Uygulama Merkezi ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı düzenledi.

24.11.2016 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınkum Özel Eğitim Uygulama Merkezi, Ondokuz Mayıs Gelişimsel Araştırma ve Uygulama Merkezi ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı düzenledi.

Programa Altınkum Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü M.İrfan Yetik, Ondokuz Mayıs Zihin Engelliler Koruma ve Araştırma Derneği Başkanı Prof.Dr.Lütfi İncesu, öğrenci velileri ile okulun öğretmenleri katıldı.

M.İrfan Yetik açılış konuşmasında, "Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç'in şöyle güzel bir sözü vardır: 'Yeryüzünün öğretmeni olabilmek için gökyüzünün öğrencisi olmak lazım'. Bizler bu anlayışla gökyüzünün melek çocuklarına sevgi, sabır ve şefkatle öğretmenlik yapmaya çalışıyoruz. Özel çocuklarımızın özel öğretmeni olan sizler büyük fedakarlıklarla çocuklarımız için çalışıyor ve canınızdan can katıyorsunuz. Yeri geliyor kucağınızda taşıyorsunuz, yeri geliyor ağzını siliyorsunuz, yeri geliyor saçını yıkıyorsunuz, tokat yeseniz de, öğrenci tarafından ısırılıp tekme yeseniz de merhametinizden ve kararlılığınızdan taviz vermiyorsunuz. Olağanüstü gayretleriniz için öğrenci ve velilerimiz adına sizlere teşekkür ediyor, öğretmenler gününüzü kutluyorum" dedi.

Okulun engelli öğrencileri tarafından Öğretmenler Günü ile ilgili şiirler okundu. OMÜ Özel Eğitim Bölümü İşitme Engelliler Öğretmenliği 2.sınıf öğrencileri öğretmenlere hitaben yazmış oldukları mektupları okudular.

Öğretmenler günü için hazırlanan pastanın kesiminin ardından öğretmelere hediyeleri Ondokuz Mayıs Zihin Engelliler Koruma ve Araştırma Derneği Başkanı Prof.Dr.Lütfi İncesu, Okul Müdürü M.İrfan Yetik ve Okul-Aile Birliği Başkanı Handan Konuşuk tarafından verildi. Prof. Dr. Lütfi İncesu emeği geçen herkese teşekkür etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Öğrenciler 'Öğretmenler Günü'nü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement