Özel Sporcular Türkiye Voleybol Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

Özel Sporcular Türkiye Voleybol Şampiyonası

Özel Sporcular Türkiye Voleybol Şampiyonası

Bodrum'da düzenlenen ve engelli sporcuların mücadele ettiği müsabakalara Elazığ'dan katılan bir sporcu, galibiyet heyecanına dayanamayarak baygınlık geçirdi.

12.04.2014 17:53

Bodrum'da düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda bir sporcu, galibiyet heyecanına dayanamayarak baygınlık geçirdi.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunca Bodrum'da düzenlenen voleybol şampiyonasının maçları, ilçedeki bazı okulların spor salonlarında ve Binnaz Karakaya Spor Tesisleri'nde sürüyor.

Elazığ Hazar Özel Sporcular Spor Kulübü ile Bursa Nilüfer Spor Kulübü arasında oynanan maçta Elazığ ekibi 2-0'lık skorla finale çıkmaya hak kazandı. Takımda mücadele eden engelli sporculardan Muharrem Kılıç, galibiyet heyecanına dayanamayarak maç sonunda baygınlık geçirdi. Salonda fenalaşan sporcuya ilk müdahale takım kaptanlarınca yapıldı.

Daha sonra çağrılan sağlık ekiplerince ambulansa alınan sporcu, Bodrum Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Sporcunun durumu hakkında gazetecilere bilgi veren Elazığ Hazar Özel Sporcular Spor Kulübü Fethi Ahmet Balın, sporcunun aşırı heyecana dayanamayarak baygınlık geçirdiğini söyledi.

Sporcuların zaman zaman sinirsel rahatsızlıkları da olduğunu belirten Balın, maçın heyecanı da eklenince sporcunun fenalaştığını kaydetti. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Özel Sporcular Türkiye Voleybol Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement