Özel Ufuk Hatipoğlu Zühtiye Sabri Bostancı Okulunun Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Özel Ufuk Hatipoğlu Zühtiye Sabri Bostancı Okulunun Temeli Atıldı

Alanya'da, Özel Ufuk Hatipoğlu Zühtiye – Sabri Bostancı Ortaokulu binasının temeli düzenlenen törenle atıldı

08.11.2013 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya'da, Özel Ufuk Hatipoğlu Zühtiye – Sabri Bostancı Ortaokulu binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Büyükhasbahçe Mahallesinde yaklaşık 6 bin metrekarelik alanda kurulacak Özel Ufuk Hatipoğlu Zühtiye – Sabri Bostancı Ortaokulunda 36 derslik, laboratuar, spor ve eğitim alanları bulunacak.

650 öğrenci kapasiteli okulun temel atma törenine Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Dere, İlçe Milli Eğititm Müdürü İbrahim Köseoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney ve vandaşlar katıldı.

Burada konuşan Kaymakam Özdemir, hayırseverlere okula yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür etti. Özdemir, "Burada pek çok hayırsever var. Başya Zühtiye Bostancı olmak üzere hepsine çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Eğitime atılan her kürek harç altın kıymetindedir. İnsanın eğitime uzatılan el öpülesi bir eldir. Ben bütün bu elleri öpüyorum" dedi.

Yarının dünyasını kurmak ve yarının dünyasında söz sahibi olabilmek için, bilgi çağında bilgi toplumu olabilmek, bilginin gücünü çok iyi idrak edebilmek gerektiğini ifade eden Özdemir,  "İşte bu nedenle bu kuşaklara almaları gereken eğitimi dört dörtlük vermek zorundayız. Onlar geleceğin dünyasını sırtlarında taşıyacaklardır" diye konuştu.

Özel Ufuk Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Diş Hekimi Sabri İşman ise eğitimin sadece bina yapmak, bir yapı ortaya koymak olmadığını ifade ederek, eğitim için gerekli diğer çalışmaları da gerçekleştireceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından, Kaymakam Erhan Özdemir, İbrahim Köseoğlu ve hayırsever Zühtiye Bostancı butona basarak okul binasının temelini attı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Özel Ufuk Hatipoğlu Zühtiye Sabri Bostancı Okulunun Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement