Özgür Sınıf' Projesi - Son Dakika
Yerel

Özgür Sınıf' Projesi

Özgür Sınıf\' Projesi

Ünye Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi, öğretmen ve öğrencilerin derse olan ilgisini artırmak için “Özgür Sınıf” projesini hayata geçirdi.

16.04.2014 11:02

Ünye Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi, öğretmen ve öğrencilerin derse olan ilgisini artırmak için "Özgür Sınıf" projesini hayata geçirdi.

Proje kapsamında istek, estetik anlayış ve ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak sınıflar yeniden düzenlendirildi. Proje hakkında bilgiler veren okul müdürü Mustafa Temiz, "Projenin amacı; ilköğretimden yükseköğretime kadar ülkemizin her yerinde karşılaştığımız, ruhu olmayan, öğrencilerine ve eğitmenlerine pozitif enerji vermekten uzak, öğrenci ve öğretmenin işini bitirdikten sonra derhal çıkmak istediği mekanlar haline gelen, adına genel olarak 'sınıf' denilen eğitim ortamlarının o ortamı kullanan kişiler tarafından istek, estetik anlayış ve ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak yeniden düzenlenmesidir. Sınıfta birkaç küçük eksiklerimiz kaldı. Bunları da bu hafta içerisinde tamamlayacağız ve valimiz de okulumuzu ziyaret edecek" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özgür Sınıf' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement