Alaaddin Özkar'dan Yerel Seçim Değerlendirmesi - Son Dakika
Yerel

Alaaddin Özkar'dan Yerel Seçim Değerlendirmesi

Alaaddin Özkar\'dan Yerel Seçim Değerlendirmesi

Bağımsız Türkiye Partisi Kilis İl Başkanı Alaaddin Özkar, yaklaşan 30 Mart yerel seçimleri konusunda değerlendirmede bulundu.

04.12.2013 12:41  Güncelleme: 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kilis İl Başkanı Alaaddin Özkar, yaklaşan 30 Mart yerel seçimleri konusunda değerlendirmede bulundu.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde açıklama yapan BTP Kilis İl Başkanı Alaaddin Özkar, "Ne yazık ki milletimiz kredi ve borç batağına sürüklenirken, siyasi iktidar mevki, makam ve güç mücadelesi içinde halkımızın dertlerine çözüm olmaktan çok uzak bir noktadır" dedi.

Türk Milleti'ne hizmet etmek düşüncesi ile siyasette olduklarını ifade eden BTP Kilis İl Başkanı Özkar, "Ülkemizin tarım, sanayi, istihdam, işsizlik gibi birçok alanda kangrenleşmiş sorunları vardır. BTP bu sorunları çözecek kapasiteye sahiptir. Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Haydar Baş'ın ortaya koyduğu Milli Ekonomi Modeli'nin başta Rusya, Brezilya, Güney Afrika, Hindistan ve Çin gibi devletler tarafından uygulamaya konması bu gerçeği ispat için yeterlidir" diye konuştu.

Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için Kilis'te çalışmalarının bütün hızıyla devam ettiğini hatırlatan Özkar, "İl, ilçe, köy demeden Kilis'te bütün teşkilat üyelerimiz canla başla vatandaşımızın ayağına kadar gidiyor. Halkımızın partimize ve Genel Başkanımıza olan ilgisi her geçen gün artıyor" şeklinde konuştu. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaaddin Özkar'dan Yerel Seçim Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement