Özyeğin Üniversitesi Sporcularından Uluslararası Başarılar - Son Dakika
Güncel

Özyeğin Üniversitesi Sporcularından Uluslararası Başarılar

Özyeğin Üniversitesi Spor Takımları sporcuları, 14-20 Temmuz haftası elde ettikleri başarılarla da adlarından söz ettirdi.

21.07.2014 16:20

2013-2014 Akademik Yılı'nı 7 Türkiye Şampiyonluğu, 7 Şampiyonluk Kupası ve 100'den fazla madalya ile tamamlayan Özyeğin Üniversitesi Spor Takımları sporcuları, 14-20 Temmuz haftası elde ettikleri başarılarla da adlarından söz ettirdi.

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 1. sınıf öğrencisi ve ÖzÜ Yelken Takımı Sporcusu Pınar Kaynar, İtalya' da yapılan gençler Avrupa Yelken Şampiyonası'nda Milli Takımı temsil etti ve Avrupa Şampiyonu olarak Türkiye'ye altın madalya kazandırdı.

Psikoloji Bölümü 1.sınıf öğrencisi olan ve bir ay önce Türk Milli A Takımı' na seçilen ÖzÜ Voleybol Takımı Sporcusu Cansu Çetin' in de yer aldığı Kadın Voleybol Milli Takımı, Almanya' da yapılan Kadınlar Avrupa Ligi Şampiyonası final maçında ev sahibi Almanya' yı 3-1 yenerek Avrupa Şampiyonu oldu. Televizyondan canlı olarak verilen maçta Özyeğin Üniversitesi Öğrencisi Cansu Çetin, Türk Milli Takımı' nda smaçör olarak oynadı.

Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret bölümü 1.sınıf öğrencisi ve ÖzÜ Yüzme Takımı Kaptanı Bertuğ Coşkun, 20 Temmuz Pazar günü yapılan Uluslararası, Kıtalararası Boğaziçi Yüzme Maratonu' nda 800 kişi arasında Genel Klasman ikincisi olarak geçen yıl olduğu gibi bu yıl da elde ettiği derece ile üst sıralarda yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özyeğin Üniversitesi Sporcularından Uluslararası Başarılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement