Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin'den Taziye Mesajı - Son Dakika
Yerel

Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin'den Taziye Mesajı

Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin\'den Taziye Mesajı

Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde terör örgütünün düzenlediği saldırıda şehit olan Denizlili Doğan Acar için taziye mesajı yayınladı.

10.08.2015 17:01  Güncelleme: 17:13

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde terör örgütünün düzenlediği saldırıda şehit olan Denizlili Doğan Acar için taziye mesajı yayınladı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bu acı olayla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı. Vatani görevini tamamlayan ve memleketine dönmek için yola çıkan Doğan Acar'ın şehit olmasından dolayı büyük üzüntü yaşadığını ifade eden Gürlesin, "Şırnak'ın Beytüşebbap ilçesinde tezkeresini alan ve izne gelen askerlerin yer aldığı helikoptere yapılan saldırıda Denizlili Doğan Acar kardeşimiz şehit olurken, 7 askerimiz de yaralandı. Bu olay millet olarak bizleri derin bir üzüntüye gark etti. Tarih boyunca nice badireler atlatmış ve nice bedeller ödemiş olan aziz milletimiz dün olduğu gibi bugün de derin feraseti, basireti, akl-ı ve kalb-i selimi ile bu alçakça saldırıların da üstesinde gelecektir. Başta evladımız Doğan Acar olmak üzere tüm aziz şehitlerimize rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve yüce milletimize başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun, vatan sağ olsun" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin'den Taziye Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement