Paramparça Yeni Bölüm, 12.Bölüm Son Fragman Paramparça - Son Dakika
Soğuk Haber

Paramparça Yeni Bölüm, 12.Bölüm Son Fragman Paramparça

Paramparça Yeni Bölüm, 12.Bölüm Son Fragman Paramparça

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden Paramparça 12.bölüm yeni fragman. Star Tv'nin büyük ilgi gören dizisi Paramparça 12.bölümüyle ekranlara geliyor. Yeni bölüm fragmanı ve bölüm özeti haberimizde.e

10.02.2015 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Paramparça dizisi 12.bölüm yeni fragman. Paramparça dizisi izleyicileri Star Tv ekranlarına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin yeni bölümünde Cihan ölümle pençeleşir. Gülseren'in ise eski kocasıyla başı beladadır. Paramparça dizisi son bölüm detayları ve fragmanı haberimizde.

Hazal, yalıya izinsiz davet ettiği arkadaşları yüzünden zor anlar yaşar.

Rahmi ve Dilara, Almanya'dan getirttikleri Özkan'ın, Hazal'ın etrafında dolaşmasından rahatsızdır. Son bir uyarı yapmaya Özkan'ın evine gider ancak Özkan da kendi planlarını uygulama peşindedir.

Dilara ve Alper'in herkesten sakladıkları büyük sırları açığa çıkar. Bu şok edici ilişki karşısında Cihan duyduklarına inanmakta zorlanır. Bu kez Alper'den kesin olarak kurtulmaya kararlıdır.

Cihan'ı kim vurdu?

Gülseren, Özkan'ın dönüşünü Cihan'a anlatmaya karar verir. Cihan ve Gülseren buluşmak için sözleşir ancak Alper, Cihan'ın yolunu keser. Tam bu sırada Özkan da Cihan ile konuşmak için oradadır. Yaşanan tartışma kavgaya dönüşür ve o sırada Cihan vurulur.

PARAMPARÇA 12.BÖLÜM FRAGMANI

Son Dakika Soğuk Haber Paramparça Yeni Bölüm, 12.Bölüm Son Fragman Paramparça - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement