Paraşütçüler Mustafakemalpaşa'da Buluştu - Son Dakika
Güncel

Paraşütçüler Mustafakemalpaşa'da Buluştu

Paraşütçüler Mustafakemalpaşa\'da Buluştu

Mustafakemalpaşa'da organize edilen "Turizm ve Havacılık Festivali" çerçevesinde yüzlerce yamaç paraşütçüsü Mustafakemalpaşa'da buluştu.

21.06.2014 15:47  Güncelleme: 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Hava kurumunun, Türkiye Yamaç Paraşütü hedefe inme yarışmasının da içine dahil edildiği festival kapsamında yaklaşık 200 yamaç paraşütü sporcusu gök yüzünü renklendirdi. Profesyonel yamaç paraşütçüleri birincilik için yarışırken, İlçe yakınında, 420 metre yüksekliğindeki Erkızı tepesinden atlayan sporcular, Üçbeyli mevkisinde 10 metre yarıçapındaki hedefe inmek için mücadele verdi.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen serbest uçuşçular ise gökyüzüne kanat açtı. Gerçekleştirilen Hayacılık ve Turizm festivali hakkında bilgiler veren Mustafakemalpaşa Kaymakamı Kazım Karabulut. Geleneksel hale gelen festivalin ilçenin tüm değerlerinin tanıtılmasına büyük imkan sağladığına dikkat çekti.

Karabulut, 'Mustafakemalpaşa'nın var olan tarihi ve kültürel değerleri ve kendine has lezzetleri var. Gerçekleştirdiğimiz bu festival sayesinde tüm bu güzellikleri tanıtma ve gösterme fırsatı buluyoruz. İlginin yoğun olması da ayrıca bizi sevindiriyor. Tüm yarışmacılara başarılar dilerken, serbest uçan sporculara güzel ve sorunsuz uçuşlar diliyorumö dedi.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Ak Parti'li Sadi Kurtulan ise ilçede bu yıl 5'ncisi düzenlenen bu festivalin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Paraşütçüler Mustafakemalpaşa'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement