Park Bosphorus, Dünyanın En Yaratıcı İsimlerini Ağırlayacak - Son Dakika
Güncel

Park Bosphorus, Dünyanın En Yaratıcı İsimlerini Ağırlayacak

Park Bosphorus Hotel, 26. Kristal Elma Yaratıcılık Festivalinin konaklama sponsoru oldu.

02.09.2014 08:26  Güncelleme: 09:03

Dünyanın en yaratıcı isimleri Park Bosphorus Hotel'in tarihi atmosferinde lüksün ve konforun tadını çıkaracak.

İstanbul'un merkezinde, şehrin tarihiyle iç içe konumunda hizmet veren Park Bosphorus Hotel, 26. Kristal Elma Yaratıcılık Festivali'nin konaklama sponsoru oldu. Geçmişte birçok devlet başkanını ve önemli ismi ağırlayan Park Otel'in bulunduğu yerde yükselen Park Bosphorus Hotel, 17-19 Eylül 2014 tarihlerinde 26. Kristal Elma Yaratıcılık Festivali için İstanbul'a gelecek dünyanın en yaratıcı isimlerini ağırlayacak.

İstanbul'un kalbi Taksim Gümüşsuyu'nda yer alan Park Bosphorus Hotel'de 3 gün boyunca konforun tadına varacak yaratıcı isimler arasında reklam dünyasının efsane isimleri olan Jean Marie Dru ve Jacques Séguéla; reklamın Oscar'ını almış olan Framestore'un Başkanı Jon Collins; Avengers, Spiderman, Thor gibi filmlerde imzası bulunan Chris Edwards; Saatchi & Saatchi'nin Global Yaratıcı Kurul Başkanı Robert Senior; 350 televizyon kanalının iletişiminden sorumlu Fox International Global CMO'su Liz Dolan; dijital guru David Shing; Trendwatching kurucusu Henry Mason ve dünyanın en yenilikçi ajansları olarak gösterilen AKQA ile R/GA'dan katılımcılar var.

18 Eylül gecesi, Park Bosphorus Hotel'in Tarihi Yarımada'dan Boğaziçi Köprüsüne kadar uzanan manzaraya sahip terasında, Black Bilet sahiplerinin ve konuşmacıların katılacağı Kristal Elma VIP Galasıyla misafirler keyifle geçirilecek 3 günü tamamlamış olacaklar. Park Bosphorus, seyrine doyulmaz manzarasıyla reklam dünyasının yaratıcı beyinleri için ilham kaynağı olmayı hedefliyor

Dünyanın ikinci büyük pazarlama iletişimi ve yaratıcılık etkinliği
Türkiye'nin en önemli yaratıcılık ve pazarlama etkinliği olan Kristal Elma Yaratıcılık Festivali bu yıl da 17-19 Eylül 2014 tarihleri arasında reklam, medya, pazarlama ve iletişim dünyasının tüm paydaşlarını buluşturacak. Reklamcılar Derneği ve Lift Content Factory tarafından Santral İstanbul'da düzenlenecek etkinliğe yurtiçi ve yurtdışından 7 bin 500 kişinin katılması bekleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Park Bosphorus, Dünyanın En Yaratıcı İsimlerini Ağırlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement