Amasya'da Parkta Fenalaşan Genç, Hastanede Öldü - Son Dakika
Güncel

Amasya'da Parkta Fenalaşan Genç, Hastanede Öldü

Amasya\'da Parkta Fenalaşan Genç, Hastanede Öldü

Amasya'da dün gece arkadaşlarıyla parkta oturan 16 yaşındaki Mert Usta aniden fenalaşarak yere yığıldı.

11.06.2015 14:45  Güncelleme: 14:58

Amasya'da dün gece arkadaşlarıyla parkta oturan 16 yaşındaki Mert Usta aniden fenalaşarak yere yığıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan genç, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çakmak gazı çektiği üzerinde durulan Mert Usta'nın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay, Amasya'nın Gökmedrese Mahallesi'nde bulunan parkta meydana geldi. Akşam saat 22.00 sıralarında 3 arkadaşıyla beraber parkta otururken tuvalete gitmek için arkadaşlarının yanından ayrılan Mert Usta, yarım saat sonra geri geldi. Bu sırada aniden yere yığılan gencin arkadaşları 112'yi arayarak olay yerine ambulans çağırdı. Sağlık ekipleri ilk müdahalesinde kalbi duran genci tekrar hayata döndürmeyi başardı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri parkın etrafında çok sayıda gazı bitmiş çakmak buldu. Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Mert Usta bugün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ekiplerin ilk incelemesinde gencin çakmak gazı çekmiş olabileceği ve bu yüzden hayatını kaybettiği ileri sürüldü. Kesin ölüm sebebinin ise otopsi sonucunda belirleneceği ifade edildi. Olaylı ilgili soruşturma başlatıldı.

- Amasya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amasya'da Parkta Fenalaşan Genç, Hastanede Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement