Pasinler'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle Program Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Pasinler'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle Program Düzenlendi

Pasinler\'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle Program Düzenlendi

Pasinler İlçe Müftülüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle program tertip edildi.

11.03.2015 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pasinler İlçe Müftülüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle program tertip edildi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Pasinler İlçe Müftülüğü tarafından Pasinler Anadolu Öğretmen Lisesi Kültür Sitesinde düzenlediği programa Pasinlerli kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

İlçe Müftülüğünün düzenlediği program Kur'an- Kerim tilavetiyle başladı. Programda konuşma yapan Pasinler İlçe Müftüsü Ömer Bulut; "İslam dinin de kadının önemli bir yeri vardır. Çünkü bu din; Kadını ikinci sınıf insan olmaktan çıkartıp, Cenneti onun ayakları altına serecek kadar yüceltmiştir dedi.

"İslam'da Kadın" konulu bir konferans veren Erzurum İl Vaizi Dr. Esra Hacımüftüoğlu, kadın dünyada sadece bir günle değil, bir hayat boyu anlatılmalı. Kadın ile erkek birbirlerinin tamamlayıcısıdırlar. Kadın fıtrat gereği nazik yaratılmıştır. Dinimiz İslam bu konu üzerinde hassasiyetle durmaktadır. Peygamberimiz (s.a.v.) sizin en hayırlınız kadınlarınıza iyi davrananınızdır hadisiyle bu hassasiyeti dile getirmektedir şeklinde konuştu.

Program Kur'an Kursu öğrencileri tarafından katılımcılara ilahi ve kaside dinletisinin ardından dua ile son buldu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pasinler'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle Program Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement