Pasinler'de Protokol Yolu Asfalta Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Pasinler'de Protokol Yolu Asfalta Kavuştu

Pasinler\'de Protokol Yolu Asfalta Kavuştu

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Pasinler Belediyesi ilçede asfalt çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor.

28.09.2014 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Pasinler Belediyesi ilçede asfalt çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor.

Pasinler Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalarda Pasinler'de bulunan Protokol yolu Büyükşehir Belediyesi ve Pasinler Belediyesinin ortak çalışmasıyla asfalta kavuştu. İlçede sürdürülen asfalt çalışmaları ise bütün hızlıyla devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Pasinler Belediyesi olarak alt yapısını tamamladığımız yollarda vakit kaybetmeden vatandaşlarımız tozdan ve çamurdan etkilenmesin diye cadde ve sokaklarımızı Büyükşehir Belediyemizle yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde asfalta kavuşturuyoruz.

Gece gündüz hafta sonu dinlemeden bütün imkanlarla çalışmalarını yürüttüklerini ifade eden Başkan Sertoğlu, gerek kendi vatandaşlarımız olsun, gerekse de dışarıdan gelen misafirlerimiz, hükümet konağına bu yolu kullanarak gitmektedirler. Onun için vatandaşlarımız daha iyi hizmet alabilmesi için belediye olarak ellerinden gelen bütün çabayı sergilediklerini söyledi.

Asfalt çalışmalarının kar yağıncaya kadar devam edeceğini, ilk önceliklerinin ise cumhuriyet caddesi olduğunu belirten Başkan Sertoğlu, "İlçenin doğu giriş tarafından başlayan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Mezarlık yolundan başlayan çalışmalarda ise vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı rahatsız etmeden kaldırım çalışmalarını başattık. Bu çalışmalar sayesinde vatandaşlarımız ve esnaflarımız daha temiz ve kaliteli kaldırım ve asfalta kavuşacaktır." dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pasinler'de Protokol Yolu Asfalta Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement