Pasinler'de "Turizmi Geliştirme" Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Pasinler'de "Turizmi Geliştirme" Toplantısı

Pasinler\'de "Turizmi Geliştirme" Toplantısı

Pasinler'de, "Turizmi Geliştirme" toplantısı yapıldı.

19.02.2014 19:25

Pasinler'de, "Turizmi Geliştirme" toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda konuşan Kaymakam Ali Ada, ilçedeki turizm faaliyetlerini ve gelen turist sayısını artırmayı hedeflediklerini söyledi.

İlçenin önemli termal kaynaklarının bulunduğunu hatırlatan Ada, şunları kaydetti:

"Pasinler'de turizmi geliştirmek için çeşitli çalışmalar yapılıyor. Turizmden ilçemiz daha çok faydalanması ve neler yapabileceğimiz konusunda sürekli toplantılar düzenliyoruz. Bir master planı hazırlanacaktır. Yapılan çalışmalara her kesimin katkısını bekliyoruz. Halkımız ne kadar bu işin içine girerse o kadar çok başarı olur. Bundan sonra bu tür toplantıları geniş bir katılımla sık sık yapıp neler ortaya koyabiliriz konusunda istişare edeceğiz. Turizmi geliştirerek kendimizi yenilemek durumundayız. KUDAKA'nın bizlere vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederim."

Toplantıya, Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Kültür ve Turizm İl Müdürü Fikret Öztürk, Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Ayrancı, Kuzeydoğu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) proje danışmanları ile turizm sektöründe faaliyet gösteren firmaların yetkilileri katıldı. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pasinler'de 'Turizmi Geliştirme' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement