Pasinler Emniyet Müdürlüğü'ne Yapılan Saldırı - Son Dakika
Yerel

Pasinler Emniyet Müdürlüğü'ne Yapılan Saldırı

Pasinler Emniyet Müdürlüğü\'ne Yapılan Saldırı

Pasinler ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik terör saldırısının ardından düzenlenen operasyonda, bir terörist, silahı ve 4 el bombasıyla yaralı ele geçirildi.

15.08.2015 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pasinler ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik terör saldırısının ardından düzenlenen operasyonda, bir terörist, silahı ve 4 el bombasıyla yaralı ele geçirildi.

Pasinler Emniyet Müdürlüğü'ne 01.30 sıralarında terör örgütü PKK mensuplarınca roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırının ardından, kaçan teröristlerin yakalanması için güvenlik güçleri tarafından bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Saldırıyı haber alan vatandaşlar da ellerine aldıkları balta ve küreklerle İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne geldi. Sık sık "Canımız bu vatana kurban olsun" sloganı atan vatandaşlar, yaklaşık 2 saat süren bekleyişin ardından polis ekiplerinin isteğiyle evlerine gitti.

Başlatılan operasyonda, saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden biri, yaralı yakalandı. Yakalanan teröristin üzerinde bir kalaşnikof marka uzun namlulu silah ile 4 el bombası bulundu. Kaçan teröristlerin yakalanması için operasyonun devam ettiği öğrenildi.

-Kaymakamlıktan halka teşekkür mesajı-

Pasinler Kaymakamlığı da saldırı sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan vatandaşlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan saldırıda can veya mal kaybı olmadığı belirtilerek, çıkan çatışma sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve özel harekat polislerince geniş çaplı operasyon başlatıldığı bildirildi.

Açıklamada, "Ülkemizde ve bölgemizde oynanmak istenen bölücülük oyununa vatandaşlarımız gelmemiştir ve gelmeyecektir. Halkımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz" ifadesi yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pasinler Emniyet Müdürlüğü'ne Yapılan Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement