Patlamada Ölen Gençlerin Kılıçdaroğlu ile Son Fotoğrafları - Son Dakika
Güncel

Patlamada Ölen Gençlerin Kılıçdaroğlu ile Son Fotoğrafları

Patlamada Ölen Gençlerin Kılıçdaroğlu ile Son Fotoğrafları

Ankara'daki saldırıda hayatını kaybedenler arasında bulunan CHP Malatya Gençlik Kolları üyelerinin Kılıçdaroğlu ile çekilmiş son fotoğrafları paylaşıldı.

11.10.2015 11:08  Güncelleme: 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'daki Tren Garı kavşağında meydana gelen ve 95 kişinin öldüğü saldırıda hayatını kaybedenler arasında bulunan CHP Malatya Gençlik Kolları üyelerinin Kılıçdaroğlu ile çekilmiş son fotoğrafları paylaşıldı.

CHP Basın Birimi, Kılıçdaroğlu'nun 3 Haziran günü miting nedeniyle ziyaret ettiği Malatya'da aralarında Ankara'daki saldırıda hayatını kaybeden kişilerin de olduğu gençlik kolları üyeleriyle havaalanından ayrılmadan önce çekilen fotoğrafları yayımladı.

SON FOTOĞRAF

Fotoğraflarda kalabalık bir genç grubunun, havaalanının VİP yolcu girişinde Kılıçdaroğlu ile fotoğraf çektirdiği görülüyor.

TEŞKİLAT YASTA

Ankara'daki kanlı saldırısı sonrası hayatını kaybeden 95 kişiden 10'unun CHP Malatya İl Gençlik Kolları üyesi olması Malatya teşkilatını yasa boğdu. Malatya CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Ankara'daki patlamada ölenlerin ailelerine başsağlığı dileyerek "Orada öldürülenler bizim canlarımız. Canımızdan can kopardılar" dedi.

"İÇİMİZ KAN AĞLIYOR"

Malatya'dan Ankara'ya giden grupta yer alan CHP Gençlik Kolları üyesi olduğu öğrenilen 10 gençten otopsileri tamamlananlar Malatya'ya getirilirken, açıklama yapan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını söyledi.

Kiraz, "Dün Ankara'da gerçekten insanlık dışı bir vahşet gerçekleştirildi. Hangi karanlık güçler tarafından gerçekleştirildiği konusunda henüz bilgi sahibi değiliz ama Malatya olarak, ülke olarak içimiz kan ağlıyor" dedi.

"HER ŞEYİ İPTAL EDİP ANKARA'YA KOŞTUK"

Ankara'daki patlama haberini alır almaz seçim çalışmalarını durdurarak CHP Malatya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile birlikte hemen Ankara'ya doğru yola çıktıklarını ifade eden Kiraz, Ankara'da yaralılar ve hayatlarını kaybedenlerin tespiti noktasında aileler ile birlikte olduklarını söyledi.

Patlama sonrası Malatya olarak büyük bir acı çektiklerini belirten Kiraz, "Hepsine Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz. Malatya'nın, ülkemizin başı sağolsun" şeklinde konuştu.

Terörü destekleyen ve bu katliamı yapan herkesten hesap sorulacağını dile getiren Kiraz, "Bu katliamın hesabının sorulması adına verilecek her türlü mücadeleyi destekleyeceğiz. Malatya'dan Ankara'ya giden ve hayatını kaybedenler bizim canımız, ciğerimiz. Bizim canımızdan can kopardılar. Mutlaka bu vahşi katliamın hesabı sorulmalıdır. Bunun takipçisi olacağız, hesap soracağız" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Patlamada Ölen Gençlerin Kılıçdaroğlu ile Son Fotoğrafları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (41)

  • İsa: İslam düşmanı CHP hdp 34 41 Yanıtla
    Turan: akp ebu leheblerin partisidir 1 17 ...: İsa sen hangi partinin faşistisin türkiye sen ve senin gibileri bülüyor baksana becil erif 0 11 Dava: İslam babanın malı mı.herkese dağıtıyor,ayrımcılık,ırkçılık yapmayı bırak,Allah için aile olalım.sana sorum eğer islamı tam bilsen ne yaparsın?tebliğ mi?yoksa ben mi? Derdin,tebliğ derdim,ucunda ölüm olsa da.biz bizansa hizmetkâr olmayı bırakmadıkça,kızlarımızı,canlarımızı,mallarımızı,vatanımızı peşkeş çekmeye devam edeceğiz.alimi,bilgini,ilmi ayaklar altına alınan toplumda herşey olur... 7 1
  • harun : KOMÜNİST ALEVİCİ BÖLÜCÜ CHP 46 24 Yanıtla
    Aman allahim: Bu ne simdi ya bu nasıl bir cümle alevici bütün Alevilere kurban ol sen 9 4 FAŞİST AKP: IRKÇILIKTA SINIR TANIMIYORSUNUZ KATİLLER - TEK TEK HALKA HESAP VERECEKSİNİZ. BU KADAR KUDURMAYIN. HALK AK MI KARA MI FARKETTİ.. 1 2
  • cix: Su testisi su yolunda kırılırmis 55 6 Yanıtla
  • Afyon: Hdpkk=chp=komizm=dhkp-C 48 11 Yanıtla
  • polis: basbakan kilicdarogludur. 10 49 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement