Patlamada Yaralanan Fırının Sahibi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Patlamada Yaralanan Fırının Sahibi Toprağa Verildi

Patlamada Yaralanan Fırının Sahibi Toprağa Verildi

Denizli kent merkezinde, bir unlu mamuller üretiminin ve satışının yapıldığı işyerinde tüpten sızıp sıkışan gazdan kaynaklandığı belirtilen patlamada karnındaki 8 aylık bebeğini kaybeden işyeri sahibi Dilek Fazlı'nın, bugün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

23.07.2014 19:00

Denizli kent merkezinde, bir unlu mamuller üretiminin ve satışının yapıldığı işyerinde tüpten sızıp sıkışan gazdan kaynaklandığı belirtilen patlamada karnındaki 8 aylık bebeğini kaybeden işyeri sahibi Dilek Fazlı'nın, bugün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Otopsi sonrası ailesine teslim edilen Fazlı'nın cenazesi toprağa verildi.

Denizli'nin en hareketli bölgesi Bayramyeri yakınlarında 357 sokak içinde bir unlu mamuller üretiminin ve satışının yapıldığı Elit Unlu Mamulleri adlı işyerinde, geçen 11 Temmuz Cuma günü, tüpten sızıp sıkışan gazdan kaynaklandığı belirtilen bir patlama meydana geldi. Beş katlı binanın zemin katındaki işyerinde meydana gelen patlamada, sokak savaş alanına döndü. Patlamada işyerinin yanındaki butiğin sahibi iki çocuk annesi 30 yaşındaki Ayfer Yıldırım öldü. 8 aylık hamile işyeri sahibi Dilek Fazlı'nın da aralarında olduğu 3'ü ağır 36 kişi yaralandı. Tedavilerinin sonrası çoğu yaralı taburcu edildi. Denizli Devlet Hastanesi'nde tedavisi süren ağır yaralı Dilek Fazlı, 10 gün önce karnındaki bebeğini kaybetti. Bugün sabah saatlerinde vücudundaki yanık nedeniyle uyutulan Fazlı'nın da yaşamını yitirdiği haberini öğrenen yakınları, ikinci bir acı yaşadı. TOPRAĞA VERİLDİ

Didem Fazlı'nın cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adlı Tıp morguna kaldırıldı. Otopsi sonrası Fazlı'nın cenazesi ailesine teslim edildi. Dilek Fazlı için ikindi namazında Ulu Camii'de tören düzenlendi. Törene Vali Abdülkadir Demir, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Fazlı'nın eşi Orçun Fazlı ve yakınları katıldı. Vali Demir, acılı eş Orçun Fazlı'ya başsağlığı dileklerini iletti. Ardından cenaze namazı kılındı. Namaz sonrası eşarp konulan Didem Fazlı'nın tabutu omuzlarda taşınarak cenaze aracına kondu. Didem Fazlı, Gümüşler Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi. Denizli Valisi Abdülkadir Demir, patlamada hayatını kaybedenlerin sayısının 2'ye yükseldiğini, olayla ilgili hem adli hem de idari soruşturmanın devam ettiğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Patlamada Yaralanan Fırının Sahibi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement