Patlayıcı Yüklü Kamyonetin İnfilak Anı Kamerada! - Son Dakika
Güncel

Patlayıcı Yüklü Kamyonetin İnfilak Anı Kamerada!

Siirt Baykan'da bomba yüklü olduğu belirlenen araç, güvenlik güçleri tarafından patlatılarak imha edildi. O anlar kameraya anbean yansıdı.

08.09.2015 15:03  Güncelleme: 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'in Baykan İlçesi'nde bomba yüklü olduğu belirlenen bir araç güvenlik güçleri tarafından patlatılarak imha edildi. O anlar kameraya anbean yansıdı.

ŞÜPHE FACİAYI ÖNLEDİ

Alınan bilgiye göre, ilçenin Yenidoğan Mahallesi'nde saat 05.00 sıralarında gönüllü bir köy korucusu, İlçe Jandarma Komutanlığına 300 metre uzaklıkta yol kenarına park edilen 56 AR 919 plakalı kamyonetten şüphelenerek durumu polise bildirdi.

ANONSLARLA UYARI

Mahalleye gelen bomba imha uzmanları çevrede güvenlik önlemi aldıktan sonra kamyonette inceleme yaptı.Araçta yaklaşık 200 kilogram patlayıcı bulunduğunun belirlemesinin ardından, polis ekipleri anonslarla vatandaşları çevreden uzaklaştırdı.

BÜYÜK PATLAMA YAŞANDI

Daha sonra patlayıcı kontrolü şekilde patlatıldı. Patlamada bomba imha uzmanı 2 polis memuru hafif şekilde yaralandı, bazı ev ve iş yerlerinde hasar oluştu. Baykan Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan 2 polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen DBP'li Belediye Başkanı Ali Aydın, patlatma yapılacağına ilişkin kendilerine önceden haber verilmediğini öne sürdü.

ARAÇ SAHİBİ KAYIP

Bu arada infilak ettirilen kamyonetin sahibi olan ve Siirt'te tamircilik yaptığı bildirilen B.E'nin iş için 3 gün önce gittiği Şirvan ilçesinden dönmediği, yakınlarının polis merkezine başvuruda bulunduğu belirtildi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Patlayıcı Yüklü Kamyonetin İnfilak Anı Kamerada!
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Patlayıcı Yüklü Kamyonetin İnfilak Anı Kamerada! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • EL NUSRA: İŞİD PKKYI TELABYADDA İYYİ SIKISTIRDI AKP BIRAKMADI BASIN VE AYDIN DOGAN MEDYASI PKKYA COK DESTEK VERDI PKKNIN HAKKINDAN İŞİD EL NUSRA GELİR AKP PKKLI KAFIRLERIN YARALILARINNI TURKIYEDDE TEDAVI ETTIRDI KAHROLSUN PKKLI KAFIRLER 5 8 Yanıtla
  • EL NUSRA: İŞİD KAMISLIDA 35 YPG LI TERORİSTİ OLDURDU 10 0 Yanıtla
  • aybars: pkk lı belediye başkanlarını görevden alın bunlar durdukca pkk ya her zaman yardım yapacaklar 6 0 Yanıtla
  • vatandaş: ARKADASLAR HDP EŞİTİR PKK KUSURA BAKMAYIN BU PARTİYE OY VEREN ZİHNİYET BU AKAN KANIN SORUMLUSUDUR BU ÖLENSEHİTLERİN DE SORUMLUSUDUR BU SÜLÜKLERE VERİLEN HERBİ OY 1 ER MERMİ OLARAK VERİLMİŞTİR BUNU BİLİN İSTEDİM! 4 0 Yanıtla
  • ülkücü: siz kimsinizde haber verecekler vatan hainleri ne mutlu Türküm diyene 3 1 Yanıtla
  • Once vatan tc: Yazık olmus adamlara niye haber vermediniz arabayı oraya koymazlardi. 2 0 Yanıtla
  • HADİ ORDAN : KONUŞMALARA DİKKAT KÜRTÇE KONUŞUYORLAR ADAM DİYOR BEN SİZE UZAKLAŞIN DEDİM EŞŞEKLİK YAPIP GİTMEDİNİZ HEPSİ BİRBİRİNDEN EŞŞEK 1 0 Yanıtla
  • Z: Belediye Başkanı sen kimsin laa pkk patladdımı haber veriyormu 1 0 Yanıtla
  • biri: BURADA YAZAN YORUMLAR TÜRK KÜRT KARDEŞTİR DİYENE KADAR BU SORUN BİTMEZ BELKİ BURAYA YORUM YAZAN KİŞİLERİN BİLE ÇOCUKLARI YOK PAHASINA ÖLECEK.BU SORUNU YARATAN ENERJİ KAYNAKLARINI ELLERİNDE TUTANLARDIR. SORUNU BÖLGEYİ SÖMÜRÜYE AÇIK TUTARAK ÇÖZMEK İSTEYECEKLERDİR. 1 0 Yanıtla

Advertisement