Patnos Gazeteciler Cemiyetinden Aras Edaş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Patnos Gazeteciler Cemiyetinden Aras Edaş'a Ziyaret

Patnos Gazeteciler Cemiyeti, Aras EDAŞ'ın yeni Patnos İlçe Müdürü Yunus Koçakelçi'yi makamında ziyaret etti.

02.02.2015 15:07

Patnos Gazeteciler Cemiyeti, Aras EDAŞ'ın yeni Patnos İlçe Müdürü Yunus Koçakelçi'yi makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Koçakelçi, basınla çok ciddi ilişkileri olacağını ve kendilerini Patnos halkına tanıtmak adına gazetecilerden destek istedikleri dile getirdi.

Koçakelçi, Aras EDAŞ olarak sadece elektrik dağıtımı yapmakla kalmayıp, sosyal sorumluluk projeleri hazırlamak ve bunları faaliyete geçirmek istediklerini ifade etti.

Patnos'ta kaçak elektrik oranının yüzde 80 düzeyinde olduğunu anımsatan Koçakelçi, bunu en aza indirmek için çalıştıklarını söyledi.

Vatandaşlara ödemeler konusunda her türlü kolaylığı sağladıklarını ve taksit sayısını artırdıklarını ifade eden Koçakelçi, şöyle devam etti:

"Vatandaşa kesintisiz enerji vermek için trafo ve telleri değiştiriyoruz. İlçe merkezini çok iyi bir şekilde aydınlatmaya çalışıyoruz. Bunun yanında Genel Müdürlüğümüz Ağrı merkez ve ilçelerine 50 milyon lira bütçe ayırdı. Geçen yıl Patnos'a 13 milyon lira yatırım yaptık. Bu sene içinde 10-12 milyon lira yatırım daha yapacağız. Mevcut şehir aydınlatması dışında, 12 kilometrelik bir aydınlatma daha yapacağız." - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Patnos Gazeteciler Cemiyetinden Aras Edaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement