Paü Teknoket Iasp'a Üyelik Sertifikasını Aldı - Son Dakika
Güncel

Paü Teknoket Iasp'a Üyelik Sertifikasını Aldı

Uluslararası Fen ve Teknoloji Parkları Birliği'nin (IASP) tam üyeliğine kabul edilen Pamukkale Teknokent dünyadaki seçkin 400 teknokent arasındaki yerini aldı.

23.10.2014 17:36

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Pamukkale Teknopark, Uluslararası Fen ve Teknoloji Parkları Birliği'nin (IASP) tam üyeliğine kabul edildi.

Pamukkale Teknokent, firmalarını ve Pamukkale Üniversitesi akademisyenlerini uluslararası ağlara dahil etmek ve uluslararası işbirliklerine aracılık etmek için 2014 Şubat ayında IASP'a tam üyelik başvurusunu kabul edilerek, 400 seçkin teknopark arasındaki yerini aldı.

IASP'ın her yıl düzenlediği Uluslararası kongresi bu sene Katar'ın başkenti Doha'daki Fen ve Teknoloji Park'ında (QSTP) 18-22 Ekim 2014 tarihlerinde düzenlendi. Pamukkale Teknokent, IASP'ın tam üyesi olarak bu organizasyonda Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Muzaffer Adak ve Proje Koordinatörü Hüseyin Karakuş tarafından temsil edildi.

Pamukkale Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Muzaffer Adak'ın, tam üyelik sertifikası IASP Başkanı Rick Weddle'den aldığı belirtildi. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Paü Teknoket Iasp'a Üyelik Sertifikasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement