Pazar'da Din Görevlileri Tasavvuf Musikisi Korosu Konser Verdi - Son Dakika
Yerel

Pazar'da Din Görevlileri Tasavvuf Musikisi Korosu Konser Verdi

Pazar\'da Din Görevlileri Tasavvuf Musikisi Korosu Konser Verdi

Pazar Müftülüğü Din Görevlileri Tasavvuf Musikisi Korosu, Ramazan ayı öncesi konser verdi.

26.06.2014 19:49

Pazar Müftülüğü Din Görevlileri Tasavvuf Musikisi Korosu, Ramazan ayı öncesi konser verdi.

Pazar Meydan Parkı'ndaki etkinliğe, Kaymakam Selçuk Aslan, İlçe Müftüsü Vedat Başsan, AK Parti İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu, Diyanet-Sen Pazar Temsilcisi Cemal Taşçı ve vatandaşlar katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlayan etkinlikte konuşan Kaymakam Aslan, paylaşımın, güzel duyguların en yoğunlaştığı ve insanların, fakirin en fazla hatırlandığı mübarek Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu, bu etkinlikle kutladıklarını belirterek, "Böyle güzel bir konser düzenledikleri için başta İlçe Müftülüğümüze ve hocalarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Koronun kurucusu olan Alçılı köyü Yeni Cami imam hatibi Hasan Ayrılmış ise "Ramazana Merhaba" konulu  program düzenlediklerini ifade ederek, "Birkaç ay önce din görevlisi arkadaşlarımla kurmuş olduğumuz koromuzla bölgemizde dini musiki anlamında güzel işler yapmayı planlıyoruz. Pazar Müftülüğü nezdinde oluşturulan bu topluluğun amacı, hem bölge insanımıza dini musikiyi tanıtmak hem de sevdirmektir. Bundan sonra Müftülüğümüz tarafından düzenlenecek programlarda sahne alarak bu programları daha da güzel hale getirmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

Din görevlilerinden oluşan koronun verdiği konser, büyük beğeni topladı. Etkinlik, din görevlisi Mustafa Bölükbaş'ın kapanış duasıyla sona erdi. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pazar'da Din Görevlileri Tasavvuf Musikisi Korosu Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement