Pazarkapı'da Yapılacak Olan Akıllı Dönel Kavşak İhale Edildi - Son Dakika
Yerel

Pazarkapı'da Yapılacak Olan Akıllı Dönel Kavşak İhale Edildi

Pazarkapı\'da Yapılacak Olan Akıllı Dönel Kavşak İhale Edildi

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Pazarkapı Mahallesi’nde inşa edilecek olan akıllı dönel kavşağın yapım ihalesinin gerçekleştirildiği belirtildi.

11.02.2017 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Pazarkapı Mahallesi'nde inşa edilecek olan akıllı dönel kavşağın yapım ihalesinin gerçekleştirildiği belirtildi.

Konuyla ilgili bilgiler veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Pazarkapı Mahallesi'nde uygulanacak olan kavşak projesinin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edilmesinin ardından Karayolları Genel Müdürlüğünce onaylandığını ve yapım ihalesinin Karayolları tarafından 6 Şubat'ta gerçekleştirildiğini söyledi. Başkan Gümrükçüoğlu, "Bölgede modern dönel kavşak inşa edilecektir. Ayasofya Kavşağı gibi ışıksız olarak hizmet verecek olan bu kavşak ile trafik akışkanlığı sağlanacaktır. Ayrıca Reşadiye Kavşağının bittiği noktadan itibaren akıllı dönel kavşağı da içine alacak şekilde Devlet Karayolu yeniden düzenlenecek ve Sahil Yolu bağlantısı sağlanacaktır. Reşadiye Kavşağının hemen doğusunda akıllı dönel kavşağın tamamlanmasıyla bölgede trafik sorunu kalmayacaktır. İnşallah bu çalışmalarımızın tamamlanmasıyla Pazarkapı'daki trafik sorununu ortadan kaldırmış olacağız" dedi.

İhalenin 6 Şubat 2017 tarihinde Karayolları tarafından gerçekleştirilmesinin ardından yasal ihale sürecinin devam ettiğini vurgulayan Gümrükçüoğlu, "İhale süreci devam etmektedir. İnşallah yakın zamanda ihalenin onaylanması ve sürecin tamamlanmasıyla birlikte yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak çalışmalara başlanacaktır" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarkapı'da Yapılacak Olan Akıllı Dönel Kavşak İhale Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement