Pazarlarspor'a Forma Desteği - Son Dakika
Yerel

Pazarlarspor'a Forma Desteği

Pazarlarspor\'a Forma Desteği

Süleymanoğlu Anonim Şirketi, Pazarlarspor Kulübü’ne forma desteği verdi.

05.03.2015 10:05

Süleymanoğlu Anonim Şirketi, Pazarlar spor Kulübü'ne forma desteği verdi.

Süleymanoğlu Anonim Şirketi, Modilya markasının reklamı ile Pazarlarspor'a forma yaptırarak amatör spora destek vermeye devam ediyor.

Pazarlar Spora forma desteğinde bulunan Modilya Genel Müdürü Mesut Orhan, " Pazarlar ilçemizin tek spor kulübü olan Pazarlarspor Kulübümüze destek olmak ve gençlerimizin spor yapmalarına olanak sağlamak için forma desteğinde bulunduk. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan kurtulması ve spora yönelmelerini istiyoruz. Amatör spor faaliyetlerine destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Pazarlarspor Kulübü Başkanı Yıldırım Tuncer, "Kulübümüze forma yaptırarak bizlere destek veren Süleymanoğlu Anonim Şirketi sahibi Mustafa Telli ve Modilya Genel Müdürü Mesut Orhan'a teşekkür ederiz. Desteklerin devamını bekliyoruz. Kulübümüze herkesin maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz" diye konuştu.

Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan ise, "İlçemizin spor kulübünü desteklenmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Gençlerimizin spor yapmaları için her türlü olanaklarımızı zorluyoruz. Bu çerçevede Süleymanoğlu Anonim Şirketi tarafından İlçemizin tek Spor Kulübüne forma desteği yapıldı. Belediyemizin yaptığı desteklerinin yanında Kütahya'mızın güzide şirketlerinden biri olan Süleymanoğlu Anonim Şirketinin de Spor kulübümüze destek olması bizlerin geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Pazarlarspor kulübüne forma desteğinden dolayı Süleymanoğlu Anonim Şirketi sahibi Mustafa Telli ve Modilya Genel Müdürü Mesut Orhan'a teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarlarspor'a Forma Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement