Pekay Çanakkale Şubesi Çan'da Etkinlik Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Pekay Çanakkale Şubesi Çan'da Etkinlik Düzenledi

Pekay Çanakkale Şubesi Çan\'da Etkinlik Düzenledi

Polis Eşleri Kaynaşma-Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Çanakkale Şubesi’nin düzenlediği etkinlik Çan Kaleseramik Havuzbaşı Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

25.03.2015 12:41

Polis Eşleri Kaynaşma-Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Çanakkale Şubesi'nin düzenlediği etkinlik Çan Kaleseramik Havuzbaşı Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Çanakkale İl Emniyet Müdürü Yılmaz Özden'in eşi Figen Özden, Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu'nun eşi Nilsen Binnaz Kakillioğlu, Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu'nun eşi Ayşegül Kuzu, protokol mensuplarının eşleri ve polis eşleriyle Çanlı bayanların katıldığı, PEKAY yararına düzenlenen etkinliğin açılışında bir konuşma yapan Polis memuru Bilge Türkoğlu "PEKAY yani Polis Eşleri Kaynaşma Yardımlaşma Derneği yararına düzenlemiş olduğumuz bu etkinliğimizde siz sevgili Çanlılar ve Emniyet mensubu eşleriyle birlikte olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Amacımız, hem ihtiyaç sahibi çalışan, emekli ve şehit polis çocuklarına katkıda bulunabilmek, eğitim desteği sağlamak hem de halkımızla Emniyet mensubu eşlerini bir araya getirerek kaynaştırmaktır. Düzenlemiş olduğumuz bu etkinlikle de bunu başardığımızı düşünüyoruz" dedi. Yemekli eğlencede bayanlar piyanist Şahin Karademir'in çaldığı parçalar eşliğinde doyasıya eğlendiler. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pekay Çanakkale Şubesi Çan'da Etkinlik Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement