Pelikan Sosyal Tesislerinde Son Rötuşlar - Son Dakika
Yerel

Pelikan Sosyal Tesislerinde Son Rötuşlar

Pelikan Sosyal Tesislerinde Son Rötuşlar

İlçeye sosyal tesisler kazandırılması adına büyük bir yatırım atağına girişen Çiğli Belediyesi, Evka 2 semtindeki Pelikan Sosyal tesislerini Çiğli halkının hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

02.12.2015 11:15

İlçeye sosyal tesisler kazandırılması adına büyük bir yatırım atağına girişen Çiğli Belediyesi, Evka 2 semtindeki Pelikan Sosyal tesislerini Çiğli halkının hizmetine sunmaya hazırlanıyor. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, inşaatı tamamlanan tesiste incelemelerde bulundu.

Çiğli genelinde, sosyal donatıları içinde barındıran, alt ve üst yapısıyla göz dolduran sağlıklı ve işler mekanlar oluşturmaya çalışan Çiğli Belediyesi tarafından farklı aktivitelerin yapılabileceği Evka 2 Pelikan Sosyal Tesisleri projesi hayata geçiriliyor. İnşaatı tamamlanan ve yakın zamanda hizmete girmesi planlanan tesisleri teknik ekiple birlikte inceleyen ve son rötuşlar hakkında görüş alışverişinde bulunan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, vatandaşların aileleriyle beraber gidebilecekleri nezih mekanlar açmaya özen gösterdiklerini söyledi. Bu doğrultuda önce Akvaryum Kafe Restoran'ın hizmete girdiğini, önümüzdeki günlerde de Evka 2 semtinde Pelikan Sosyal Tesisleri'nin hizmete gireceğini belirten Başkan Arslanaçılışını yapacakları günün heyecanını şimdiden yaşadıklarını söyledi.

DÜĞÜN SALONU VE KAFETERYASI OLACAK

3 bin 500 metrekarelik alan üzerinde projelendirilen, toplam 4 kat ve 1 asma kattan oluşan ve eş zamanlı düğün eğlencesi de gerçekleştirilebilecek şekilde tasarlanan tesiste ayrıca; açılır kapanır camlı teras balkon ve internet kafe de bulunacak. Kompozit malzemelerin kullanıldığı, ahşap, cam ve granit malzemelerin uyumuyla şık ve nezih bir mekan olarak hizmet vermesi planlanan tesiste spor salonu yapılması da planlanıyor.

ÇİĞLİ'YE YAKIŞIR

Çiğli halkının eğlenmek, dinlenmek ve huzurlu zaman geçirmek için tasarımlanmış mekanlara ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Başkan Arslan, "Pelikan Sosyal Tesisleri önemli bir ihtiyaca cevap vermesi açısından anlamlı bulduğumuz bir projedir.İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın ailecek gidebilecekleri, kaliteli ve huzurlu zaman geçirebilecekleri mekanlar olsun istiyoruz. Bu anlamda kafemizin bir an önce hizmete geçmesi için yürütülen çalışmaları sık aralıklarla yerinde denetliyor, eksikliklerin giderilmesi noktasında önlemlerimizi alıyoruz. İlçemizin birçok yerinde sosyal yaşama yön verecek bu tarz mekanların açılması için araştırma ve çalışmalarımız sürüyor. Biz halkımızın yanında olmak için bu göreve talip olduk. Onların sosyal ve kültürel yaşamlarına kolaylık sağlayacak hizmetler üreteceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pelikan Sosyal Tesislerinde Son Rötuşlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement