Personelden Başkan Yıldırım'a Teşekkür Yemeği - Son Dakika
Yerel

Personelden Başkan Yıldırım'a Teşekkür Yemeği

Personelden Başkan Yıldırım\'a Teşekkür Yemeği

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi personeli, Belediye Başkanı Uğur Yıldırım’a 5 yıllık hizmet süresince personele verdiği değer ve gösterdiği anlayış için teşekkür yemeği düzenledi.

17.03.2014 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi personeli, Belediye Başkanı Uğur Yıldırım'a 5 yıllık hizmet süresince personele verdiği değer ve gösterdiği anlayış için teşekkür yemeği düzenledi.

Mezitli'deki bir otelin salonunda gerçekleşen yemeğe Mezitli Beldiyesi Başkan Yardımcıları Mehmet Yalçın, Enver Küçükalıç meclis üyeleri ve çok sayıda personel katıldı. Yemekte konuşan Başkan Yardımcısı Mehmet Yalçın, "Bir grup mesai arkadaşım bana gelerek dönem sonunda belediye başkanımızla, meclis üyelerimizle birlikte olmamız konusunda düşüncelerini ilettiler. Bu güzel düşünceyi meclis üyelerimiz ve başkanımızla paylaştım uygun gördüler ve burada bir aradayız. 5 yıllık dönemi Mezitli'ye hizmetle geçirdik. Bu süreçte acı tatlı günler yaşadık. Meclis üyesi arkadaşımız Duran Şevran ve yazı işleri müdürümüz Aynur Oğuz'u kaybettik. Kendilerine bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Uğur Yıldırım ise "Personellerimize çok teşekkür ediyorum. Bir beş yılı birlikte noktaladık ve şu an da birlikte bir yemek yiyoruz. Burada bir veda yemeği deniyor ama beş yıllık başkanlık sürecimizin vedası kastediliyorsa doğru. Yoksa bundan sonrada sizlerle birlikteyiz her zaman aranızda olacağım. Dün olduğu gibi yarınlarda da omuz omuza olacağız. Aramızdan vakitsiz ayrılan arkadaşlarımızı da rahmetle anıyoruz, onların yokluğunu hissettik. Gelecekte zaman zaman yemekler toplantılar yapılırsa katılmaktan mutluluk duyarım. Hepinizi ayrı ayrı kucaklıyor, hepinize başarılar diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım ve eşi Mualla Yıldırım'a birer plaket takdim edildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Personelden Başkan Yıldırım'a Teşekkür Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement