Pervari Balının Kilosu 100 TL - Son Dakika
Ekonomi

Pervari Balının Kilosu 100 TL

Pervari Balının Kilosu 100 TL

Siirt'in Pervari İlçesinde üretilen ve adından söz ettiren, orijinal Pervari balının kilosu 100 TL'den satılıyor.

05.03.2014 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'in Pervari ilçesine has olan ve tadı ile adından söz ettiren Hakiki Pervari Balının kilosu 100'TL'den alıcı buluyor. 30 Yıldan beri Siirt fıstığı ve Siirt ürünleri satışını yapan esnaf Kemal Varıl, hakiki Pervari balı sattıklarını ve Pervari balının üstüne başka bir bal tanımadığını açıkladı.

Bazı TV ve seyyar satıcılardan hakiki olarak tanıtılan ballara vatandaşların güvenmemesini isteyen esnaf Kemal Varıl, "Pervari balının üstüne balının üstüne başka bir bal tanımıyorum. Bizler balı kendimiz üretiyoruz ve orijinal olarak üretiyoruz. Kesinlikle şekerli balları piyasaya sürmüyor ve satmıyoruz" dedi.

Sahte bal satan kişileri birçok kez mahkeme verdiklerini ve ceza almalarını sağladıklarını belirten esnaf Kemal Varıl, "Şuan Siirt'te piyasa birçok seyyar satıcı bal satıyor. Ben sizlerin aracılığınız ile buradan vatandaşları uyarıyorum. Kesinlikle güvenmediğiniz balları satın almayım ve tüketmeyin. Çünkü sağlık açısında büyük zararları var. Bizler Pervari balını kendimiz üretiyoruz arılar çiçeklerden besleniyor ve bal üretiyorlar. Arılardan çıkan ballara şeker koymuyoruz ve bundan dolayı balın kilosunu pahallıdır" dedi. Kemal Varıl son olarak Pervari balını birçok bakanlara ve Milletvekillerine gönderdiğini belirtti.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Ekonomi Pervari Balının Kilosu 100 TL - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement