Pervari'den Almanya'ya Gezi - Son Dakika
Yerel

Pervari'den Almanya'ya Gezi

Pervari\'den Almanya\'ya Gezi

Pervari'de yürütülen proje kapsamında 20 kişilik grup, Almanya'yı ziyaret etti.

12.07.2014 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pervari'de yürütülen "Yerel İdarelerin Ortak Yeterlilik Çerçevesi ve Kalite Güvencesi Referanslarına Dayalı Yönetim Anlayışlarının Geliştirilmesi" projesi kapsamında 20 kişilik grup, Almanya'yı ziyaret etti.

Pervari Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Biriminin 2013 yılı Leonardo da Vinci ortaklık projesi kapsamında yürüttüğü "Yerel İdarelerin Ortak Yeterlilik Çerçevesi ve Kalite Güvencesi Referanslarına Dayalı Yönetim Anlayışlarının Geliştirilmesi" projesi kapsamında Kaymakam Murat Kahraman, Belediye Başkanı Teyyar Özcan ve sivil toplum kuruluşları yetkililerinin aralarında bulunduğu grup Almanya'yı gezdi.

Proje Koordinasyon Birimi Sorumlusu Abdurrahman Sayın, proje kapsamında yerel idarelerin yeterlilik ve kalite güvencesine katkı sağlanmasının amaçlandığını söyledi.

Sayın, "Çalışmalar, yerinde görülmüş incelenmiş ve denenmiştir. Bilgi, beceri ve kültürel anlamda deneyim kazanan katılımcılarımız farklı kültürleri de tanımıştır. Kültürler arası iletişime pozitif anlamda katkı sağlamaları ve sosyal yönden güçlenmelerini ve hayat boyu öğrenme anlayışı gelişmiştir" dedi.

Belediye Başkanı Teyyar Özcan da Avrupa ülkelerinde belediyecilik anlayışının çok geliştiğini belirterek, bu örneklerden faydalanarak ilçeye katkıda bulunmak istediklerini belirtti. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pervari'den Almanya'ya Gezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement