Petals Dergisi'nin 2. Sayısının Teması Ağaçlar - Son Dakika
Güncel

Petals Dergisi'nin 2. Sayısının Teması Ağaçlar

MG Gülçiçek, esans sektörü ile ilgili ilk kurumsal dergisini sektörün ve okurların beğenisine sundu.

13.11.2013 10:51

Petals Dergisi'nin 2. Sayısı çıktı

Uluslararası esans firması MG Gülçiçek, üç ayda bir yayımladığı esans sektörü ile ilgili dergisi Petals'in ilk sayısından sonra ikinci sayını da piyasaya çıkardı. Dergi'nin ikinci sayısı koku dünyasının ana maddelerinden biri olan ağaçlar teması üzerine hazırlandı.

Petals dergisinde; esans ve koku sektörü ile ilgili bilgiler, ünlü parfümörler, moda ve koku ilişkisi, ünlü isimlerle röportajlar, müzik ve esans üzerine özel dosyalar ve moda çekimleri gibi farklı konulardan oluşan zengin bir içerik bulunuyor.

MG Gülçiçek yetkilileri, Petals dergisini tanımlarken ''Hep denir ki, mutluluk şahane bir koku gibidir; üzerinize biraz bulaştırmadan bir başkasına denettiremezsiniz. Bu fikir ile yola çıkarak adını Petals koyduğumuz, her üç ayda bir çıkaracağımız dergimizle bunu başarmayı hedefledik. Bu uğraşımızın amacı, kokuya dair sevdamızın ve tutkumuzun içerisine günlük yaşamdan konular katarak, herkesin müsait zamanlarında okuyabileceği keyifli bir dergi oluşturmak,'' diyerek duydukları heyecanı dile getirdiler.

İlk sayı ''Gül'', ikinci sayı ''Ağaçlar''

Derginin ilk sayısında; esans sektörü ile ilgili haberler, Türkiye'de gerçekleşecek festivaller, Polonya Poznan'da gerçekleşen Look & Beauty Vision fuarı, gül kokusuyla yapılmış parfümler, sanatçı Burcu Güneş'in MG Gülçiçek fabrika ziyareti ve Gül Kokusu albümü ile ilgili söyleşi, Haldun Dormen röportajı, Galata bölgesinde yer alan özel mekanlar, MG Gülçiçek'in koku tasarımını üstlendiği Melis Ağazat'ın ''Çimen Ezgisi'' sergisi, MG Gülçiçek bünyesinde çalışmaya başlayan ünlü parfümör Jorge Lee röportajı, Türkiye'deki gül yetiştiricileri dosyası, gül konseptli moda çekimi ve farklı sektörlerdeki yöneticilerle koku üzerine söyleşiler yer aldı.

Petals dergisinin ikinci sayısında ise ağaçların ve odunsu notaların insan hayatındaki etkilerinin yanı sıra; Tuba Ünsal, Christine Nagel, Zeynep Keyman, Christian Vuillemin, Bahar Korçan röportajları, THY Kurumsal Koku Tasarımı TK1933, MG Gülçiçek Koku Deneyim Stüdyosu, Dünya'daki en etkileyici ormanlar, etkinlik takvimi, Tree Hotel, odunsu notalar barındıran parfümler, özel tasarımlar, Ai Weiwei'nin yeni sergisi, MG Gülçiçek'in yeni fabrikası, İstanbul'daki ormanlar, ağaç temalı moda çekimi ve ''İnsanlar'' bölümünde ise Hip Atölye Kurucusu Nalan Sözer, Kale Seramik Pazarlama Başkan Yardımcısı İhsan Karagöz, Moda editörü Naz Dipçin Mitrani, Stil ve Alışveriş Danışmanı Tülin Kermen ile kısa söyleşiler yer alıyor.

Ücretsiz olan Petals dergisi, Taksim, Talimhane, Gümüşsuyu, Cihangir, Şişhane, Galata, Karaköy ve Tünel'de yer alan birçok kafe, otel, butik otel, galeri ve alışveriş merkezinde bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Petals Dergisi'nin 2. Sayısının Teması Ağaçlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement